Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord Oisterwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord gelegen aan de Gemullehoekenweg 143 in Oisterwijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is één van de 6 locaties in Oisterwijk op CardMapr.

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Gemullehoekenweg 143 in Oisterwijk

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk

In Oisterwijk aan de Gemullehoekenweg 143 bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Oisterwijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

013 523 1600
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord Oisterwijk
Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord Oisterwijk
Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord Oisterwijk

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord?

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 796 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bij beoordeling zit het.ertussen Wij hadden een road trip, bij twee hotels stonden dingen beschreven die er niet waren maar beter. Maar dit hotel was een domper op ons gehele reis. Heb zitten denken als we hier begonnen waren was het misschien niet zo naar geweest,maar helaas . De kamer was klein geen bad en dan moeten betalen voor de sauna , bij de andere was alles gratis inclusief zwemmen. Het ontbijt kiezen uit drie mogelijkheden maar we konden niet het ene combineren met het andere. Dit dus moeilijk als je niet echt een eter bent in de ochtend. Ook het personeel die je ontvangt niet echt behulpzaam zijn of met een andere optie komen niet. Vriendelijk je moet maar. Het diner was ook minder. Alleen de omgeving maakte alles goed . Wij hebben al wat Fletcher hotels gehad , en echt alles goed gehad maar deze nee.

Lees verder

2/5

Verblijf van zondag 19 juli tot dinsdag 21 juli 2020. Niet al te propere kamers. Kon beter, eerste dag vloer was nog vuil van de vorige dag. Kaartje aan de deur gehangen om te poetsen terwijl wij fietsen waren. Wel bedden opgemaakt en verse handdoeken maar vloer was nog steeds niet proper. 1 ste avond 45 minuten wachten eer ze kwamen opnemen wat we wilden eten. S morgens 8 u al geen vers fruit meer en als we er naar vroegen of het nog aangevuld zou worden kortaf nee. 2 de avond nog iets willen gaan drinken in bar na weer 45 min wachten maar naar onze kamer gegaan tafel naast t ons hadden direct drank en wij waren toen al 20 min aan het wachten. Meer onkruid dan tuin. Echt aan opfrissing toe. 2de ontbijt een heel wat vriendelijker dame. Kamers gedateerd en ook aan opfrissing toe. Bediening niet al te vriendelijk. Wij raden geen fletcher hotel aan aan vrienden en familie. Wel goede corona maatregelingen.

Lees verder

1/5

Vies hotel in de douche hangde er vuile brokken en schimmel in. Muur overal vuile bruine plekken. Kamer gevraagd voor 2 persoon maar waren 2 aparte bedden. Matrassen waren volledig doorslapen . Lakens waren vies met corona niet aangenaam best dat we zelf nog wat dekentjes bij ons hadden. Veel nachtlawaai kwamen om 2uur snachts wakker door storend lawaai. Onbijt niet lekker en ze deden niks van moeite voor een veganist. Hadden enkel alles met vlees om uit te kiezen. Niet aan te raden buitenkant ziet er leuk uit tot je binnen bent . Ik neem nooit geen fletcher hotel meer slaap nog liever in een tent zal veel properder zelfs nog zijn. Totaal nie vriendelijk als je iets vraagt aan de receptie.

Lees verder

1/5

Mooi hotel met helaas veel achterstallig onderhoud. Het hotel heeft 2 delen; het oude deel, wat een aantal jaar geleden gerenoveerd is, en een aanbouw uit (ik denk) de jaren '90. Wij zaten in een gerenoveerde kamer en deze was lekker ruim, maar helaas was de staat van de kamer wat minder. Er zijn geen gordijnen maar jaloezieën, hiervan waren er een aantal afgebroken. Er zitten veel vlekken in het tapijt van schoonmaakmiddel en op veel plekken is het behang beschadigd. Het bed was behoorlijk zacht voor onze smaak maar sliep opzich prima. De badkamerdeur is van matglas en heeft geen slot of klink, wel iets om rekening mee te houden. Onze badmaker was lang maar smal, waardoor je eigenlijk al gou in de deuropening /kamer stond zodra je in een la moest zijn of je haar ging borstelen. Ook vonden wij de kamer erg warm. Het ontbijt wordt (ivm corona) aangeboden in de vorm van 3 vooraf samengestelde menus die aan te vullen zijn met a la carte opties. Het ontbijt was lekker en de samenstelling was genoeg. Wel jammer dat er geen rekening gehouden wordt met vegetariërs in de invul keuze, dus ik heb zelf aantekeningen erbij gezet. Dat was gelukkig geen probleem als het rustig was maar de laatste dag was het druk en ging het mis. Het personeel in het hotel is erg vriendelijk, met name de dames van de receptie, die ons na 1 dag al herkende en naar onze dag vroegen. Al met al een mooi hotel met goed personeel, maar de kamers hebben echt een opknapbeurt nodig.

Lees verder

4/5

Sorry voor de slechte recensie. Ik heb alle begrip voor deze moeilijke tijd, maar als een hotel volgeboekt is, laat je het ontbijt niet runnen door 1 oncapabele sikkeneurige medewerker. Er werden nog 2 medewerkers eraan toegevoegd, maar de sfeer was zeer onvriendelijk, lange wachttijden en er kon geen lachje vanaf. Wij hebben allemaal met Corona te doen, maar het is totaal ondenkbaar dat ik zo met mijn klanten omga. Ik betaal hiervoor, het is mijn vakantie in eigen land en ik mag wat verwachten, ook tijdens Corona. Ik koop ook geen wasautomaat zonder trommel.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Oisterwijk

Benieuwd naar andere locaties in Oisterwijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oisterwijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oisterwijk
Jumbo Oisterwijk Supermarkt

Jumbo

Fabriekspad 1

Q-Park P+R Spoorlaan Oisterwijk Vervoer
Blokker Oisterwijk Woonwinkel

Blokker

Dorpsstraat 26a

Kruidvat Oisterwijk Drogisterij

Kruidvat

Dorpsstraat 24A

Rituals Oisterwijk Verzorging

Rituals

De Lind 19

Pearle Opticiens Oisterwijk Oisterwijk Opticien

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties