Groninger Museum map

Groninger Museum

8.8 · 4864 recensies

Museumeiland 1, Groningen

Groninger Museum
Groninger Museum Groninger Museum
Groninger Museum Groninger Museum
Groninger Museum

Over deze locatie

Aan de Museumeiland 1 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Groningen ligt Groninger Museum. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 4.864 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Groninger Museum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 70 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Pietje
Google Maps Logo

Onprettig. Veel bezienswaardigheden waren gesloten i.v.m opnieuw indeling of er wordt geverfd. Hier betaal je €15.-- euro p.p voor..sorry het was het niet waard...€15.-- gesponsorgeld voor het museum...

Pietje 1 maand geleden
Gérard van Genderen
Google Maps Logo

Mooi ontwerp gebouw en inrichting, hier en daar wat onzorgvuldigheden, kamers voelen klein aan. Laten we het de mensen moeilijker maken yehhh, dus je fiets kun je er niet meer kwijt en scannen is ook een probleem, als je een vriend van het museum bent, vreemd is dat dat iemand dat gaat zitten verzinnen......niet makkelijker maken nee, moeilijker, dus zijn ze dom bezig, ik heb mijn werkzaam leven goed verdient aan de kunst een 1 ding is duidelijk zodra je het de mensen moeilijker gaat maken, het is nog steeds gemeenschapsgeld !!....

Gérard van Genderen 1 maand geleden
Evert van Vliet
Google Maps Logo

Het gebouw blijft de moeite waard om te bekijken. Elke keer blijf je verrassende elementen zien. Het museum slaagt er telkens weer in om een verrassende tentoonstelling in elkaar te zetten. Soms internationaal gericht, soms gericht op de ontwikkeling van ons eigen land.

Evert van Vliet 3 maanden geleden
Marianna
Google Maps Logo

In de herfstvakantie van 2021 zijn naar de expositie van Alida Pott geweest. Klein maar de moeite waard. Het gebouw is een echte publiekstrekker en heeft zo'n variatie aan bouwstijlen dat steeds weer iets nieuws je aandacht trekt. Daarna lekker koffie en thee vergezeld met een taartje in museum restaurant genuttigd.

Marianna 3 maanden geleden
Tom Krop
Google Maps Logo

Hoewel ik impulsief besloten had het Groninger Museum te bezoeken, liet ik me toch blij verrassen door wat er te zien was! Meerdere expo's die me wel aanspraken. Ik was er al bijna tien jaar niet geweest, destijds was het gebouw net gerenoveerd. Gelukkig was het gebouw na al die jaren nog in goede staat gebleven. Goeie sanitaire voorzieningen en vriendelijk personeel.

Tom Krop 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Groninger Museum

Goed nieuws! Bij Groninger Museum in Groningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Groningen

Benieuwd wat je naast Groninger Museum nog meer in of rondom Groningen (Binnenstad-Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad-Zuid.