Guilty Pleasures map

Guilty Pleasures

9.2 · 280 recensies

Gestelsestraat 94, Eindhoven

Guilty Pleasures
Guilty Pleasures Guilty Pleasures
Guilty Pleasures Guilty Pleasures
Guilty Pleasures

Over deze locatie

Zoals de naam het al zegt, dit is de Guilty Pleasure voor iedere snack liefhebber. Guilty Pleasure is dan ook niet te vergelijken met een normale snackbar. Hier geniet je pas echt van je friet of frikandel.

Aan de Gestelsestraat 94 in het gebied 'Schrijversbuurt' in Eindhoven ligt Guilty Pleasures. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 280 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Guilty Pleasures accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 176 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schrijversbuurt hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jeroen Knoops
Google Maps Logo

Dit is absoluut de beste eettent in Eindhoven. Peter en Jetty nemen hun werk extreem serieus en hun Stoere Randang (en Randang Mayonaise) zijn echt van een hoger niveau. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een goede, gezonde, eigen gemaakte snack uit het vet!

Jeroen Knoops 3 maanden geleden
wessel verrijt
Google Maps Logo

Jetty en Peter maken de allerbeste snacks en frieten van Eindhoven, met mooie, lokale, duurzame producten en een aandacht en passie die we bij geen enkele andere ''snackbar'' tegenkomen. Ook hebben ze een rijk assortiment aan vegetarische snacks! (L)

wessel verrijt 6 maanden geleden
Luuk Hoevenaars
Google Maps Logo

Al verschillende keren heb ik deze fijne tent bezocht en ik word nooit teleurgesteld. Handgemaakte snacks en sauzen (in overvloed) en goed gebakken friet.

Luuk Hoevenaars 6 maanden geleden
Jill
Google Maps Logo

Ongetwijfeld de beste friteszaak van Nederland. De snacks en sauzen zijn zelfgemaakt, je wilt geen kroket of appelmoes meer uit een fabriek.

Jill 8 maanden geleden
Angela van doveren
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten komen zeker terug!!! De bordjes waren leeg en de snacks waren heerlijk. Veel keus voor vegetariërs. Helemaal top!!!

Angela van doveren 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Guilty Pleasures

Goed nieuws! Bij Guilty Pleasures in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.