Hans Anders Opticien Assen Assen

Hans Anders Opticien Assen

Bij Hans Anders Opticien Assen kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Bij Hans Anders Opticien Assen gelegen aan de Kruisstraat 42 in Assen kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Hans Anders Opticien Assen

Kruisstraat 42 in Assen

Betalen met creditcards bij Hans Anders Opticien Assen in Assen

In Assen aan de Kruisstraat 42 bevindt zich Hans Anders Opticien Assen. Bij Hans Anders Opticien Assen kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Hans Anders Opticien Assen een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Hans Anders Opticien Assen

Voor de actuele openingstijden van Hans Anders Opticien Assen in Assen raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Hans Anders Opticien Assen nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Assen

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 274 5536
Hans Anders Opticien Assen Assen

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hans Anders Opticien Assen?

Hans Anders Opticien Assen krijgt een beoordeling van 8/10 gebasseerd op 131 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vandaag, op de vooravond van onze vakantie, liet de las bij de rechterpoot van het montuur los. De bril van 1 jaar en drie maanden oud. Het personeel van Hans Anders keek voortvarend of er nog zo’n montuur op voorraad was en ja hoor! De glazen werden overgezet en bril werd bijgesteld en zonder te hoeven betalen liepen we de winkel uit. Chapeau voor het personeel: geen gezeur van we moeten de bril opsturen en we kunnen voir het weekend niets voor u doen, nee het werd buitengewoon goed en snel opgelost! 5 sterten voor Hans Anders in Assen!

Lees verder

5/5

Zeer slechte service en onbekwaam en onbeschoft personeel!!!!! Ik kom hier nooit weer

Lees verder

1/5

Goed en professioneel geholpen. Duidelijk,meedenkend en betaalbare prijzen. Voor de eerste keer een bril en blij met de keuze voor deze opticien

Lees verder

5/5

otoplastieken gekocht voor op de motor, goed geholpen

Lees verder

4/5

Terwijl wij keurig moesten wachten met 2 personen bij de ingang van de winkel om toestemming te krijgen om binnen te komen stonden in de winkel een groep van 6 mensen, die bij elkaar hoorden, gezellig met elkaar brillen te passen. Je kon nergens bij en de personen in kwestie gingen geen centimeter aan de kant als je ergens een bril probeerde te pakken. Sterker nog; ze begonnen recalcitrant te kuchen....Personeel vond het allemaal prima en verleende optimale service aan de groep van 6 mensen die een feestje hadden in de winkel bij het passen van een bril voor 1 persoon..... Je begrijpt; hier kom ik niet weer.....Mensen die het goed proberen te doen en zich aan de regels houden worden genegeerd en 6 mensen die compleet lak hebben aan de situatie worden beloond; vreemd.....

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij Hans Anders Opticien Assen?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Hans Anders Opticien Assen, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Assen

Benieuwd wat je naast Hans Anders Opticien Assen nog meer in of rondom Assen kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Wie Assen zegt, zegt TT Assen. Maar vaak wordt de schoonheid van de binnenstad van Assen vergeten. Niet alleen de binnenstad is mooi, maar ook de natuur die om Assen heen ligt.

Bekijk ook onze Assen CityGuide vol met hotspots.

City Hotel de Jonge Assen Overnachting

City Hotel de Jonge

Brinkstraat 85

De Bonte Wever Assen Overnachting

De Bonte Wever

Stadsbroek 17

Drents Museum Assen Musea

Drents Museum

Brink 1

Van der Valk Hotel Assen Assen Overnachting
Restaurant & Grandcafé Liff Assen Restaurant
Yume Sushi Assen Assen Restaurant

Yume Sushi Assen

Van Riebeeckstraat 5

Villa Tapas Assen Assen Restaurant

Villa Tapas Assen

Vaart N.Z. 2

Andere Hans Anders opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Hans Anders Opticien Assen toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Hans Anders te vinden.

Bekijk alle Hans Anders opticiens