Hans Anders Opticien Zaandam map

Hans Anders Opticien Zaandam

8.6 · 150 recensies

Westzijde 12, Zaandam

Hans Anders Opticien Zaandam
Hans Anders Opticien Zaandam Hans Anders Opticien Zaandam
Hans Anders Opticien Zaandam Hans Anders Opticien Zaandam
Hans Anders Opticien Zaandam

Over Hans Anders

Bij Hans Anders Opticien Zaandam kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Aan de Westzijde 12 in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt Hans Anders Opticien Zaandam. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 150 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hans Anders Opticien Zaandam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 23 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Marlene R.
Google Maps Logo

Al jaren klant bij Hans voor zowel bril als hoortoestellen. Ik wandelde vandaag naar binnen omdat het neusvleugelyje van mijn bril weer eens verdwenen was en voor de zoveelste keer werd dit kosteloos vervangen. Deze keer bleek, nu mijn bril inmiddels 6 jaar oud was, het repareren toch wel veel lastiger te worden. Ik had zelf ook al bedacht dat het wel tijd werd voor een nieuwe bril. Om nog te kunnen profiteren van de huidige actie werd er direct tijd en ruime gemaakt voor uitgebreide oogmeting. Met een afhaalbewijs voor mij nieuwe bril liep ik weer naar buiten. Vriendelijk en deskundig geholpen.

Marlene R. 4 weken geleden
Semra Eroglu
Google Maps Logo

Vandaag ben ik samen met mijn nichtje met een beperking langs Hans Anders westzijde Zaandam geweest om een nieuwe bril aan te schaffen voor mij. Mijn nichtje vroeg heel netjes of ze iets mocht vragen waarop ze al meteen werd afgekaffert en een hele boze reactie kreeg met een hoge toon. Zij zijn vaste klanten bij jullie met hun hele gezin geweest. Buiten dit om zo mogen jullie niet omgaan met klanten. Ik was zeeeer teleurgesteld over hoe die meneer kaal met bril omging met haar.. Wij zullen daar niet meer komen... Als ik jullie was zal ik die meneer wel even goed aanspreken en leren hoe hij met mensen om moet gaan. Hij kon ipv een hoge toon aanslaan vragen of ze even kan wachten. Belachelijk !!!!

Semra Eroglu 2 maanden geleden
MEDINE GULU
Google Maps Logo

Vandaag is mijn kind met beperking langs Hans Anders bij Westzijde in Zaandam geweest ssmen met haar tante. Een medewerker van jullie (meneer met bril en kaal) heeft mijn kind afgekaffert nadat zij netjes vroeg of zij iets mocht vragen. Hij sprak haar aan met een hoge geirriteerde toon waarna mijn kind weg ging bij Hans Anders. Zo mogen jullie niet omgaan met klanten . Wij zijn altijd vaste klanten geweest bij Hans Anders (westzijde zaandam). We zullen daar dus nooit meer komen.

MEDINE GULU 2 maanden geleden
Rob Bosma
Google Maps Logo

Wordt er prima geholpen, wat ik wel een beetje vreemd vind de totaalprijs eerst €740 ,dat vind ik wat aan de dure kant, dan komen ze met een kortingscode toen bleef nog er €400 over ,dus als je niet zeurt betaal je de hoofdprijs. Dat zet mij wel aan het denken.

Rob Bosma 2 maanden geleden
Marga Kerssens
Google Maps Logo

Hier word je altijd heel vriendelijk en goed geholpen. Niets is teveel voor de medewerksters. Heel fijn

Marga Kerssens 3 maanden geleden
Hans Anders

Alle Hans Anders opticiens

Bij Hans Anders kan je terecht voor een ruim assortiment aan brillen, lenzen en hoortoestellen. Door hun specialisme, loop jij met de perfecte bril, lenzen of hoortoestel de winkel uit.

Benieuwd naar andere Hans Anders opticiens in Nederland? Hans Anders heeft in totaal 258 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Russische buurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Hans Anders lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Hans Anders opticiens
Hans Anders Opticien en Audicien Burgum
Hans Anders Opticien Elst
Hans Anders Opticien Ommen
Hans Anders Opticien Capelle aan den IJssel
Hans Anders Opticien Hendrik-Ido-Ambacht
Hans Anders Opticien Rotterdam Bospolder
Hans Anders Opticien Emmen
Hans Anders Opticien Uden
Hans Anders Opticien Volendam
Hans Anders Opticien Hengelo
Hans Anders Opticien IJsselstein
Hans Anders Opticien Maassluis
Hans Anders Opticien Stadskanaal
Hans Anders Opticien Haren
Hans Anders Opticien Dongen
Hans Anders Opticien Schijndel
Hans Anders Opticien Utrecht Overvecht
Hans Anders Opticien Alphen aan den Rijn
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.