Happy Italy Enschede

Happy Italy

Bij Happy Italy gelegen aan de Willem Wilminkplein 31 in Enschede kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Happy Italy is één van de 6 locaties in Enschede op CardMapr.

Happy Italy

Willem Wilminkplein 31 in Enschede

Happy Italy Logo

Betalen met creditcards bij Happy Italy in Enschede

In Enschede aan de Willem Wilminkplein 31 bevindt zich Happy Italy. Bij Happy Italy kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Happy Italy een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Happy Italy

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Happy Italy. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Enschede

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

053 744 0520
Routebeschrijving
Happy Italy Enschede
Happy Italy Enschede
Happy Italy Enschede

Recensies

Wat zeggen anderen over Happy Italy?

Happy Italy wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 3135 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hele slechte service gehad. Eerst moesten we 15 minuten buiten wachten in de regen, terwijl we 18:15 uur hadden gereserveerd dus dat was al niet echt top. Wegens corona gaan de bestellingen via een website, helemaal prima. Nou, ik en mijn vriend bestellen allebei apart op de telefoon want het gaat per tafelnummer. Na ongeveer 10 minuten kreeg ik mijn pasta en mijn vriend nog niets. We denken: die zal ook wel zo komen. Na 35 minuten had hij nog steeds niets. Toen we dit melden bij de "baas" was er geen enkel medeleven van "oh wat vervelend" of "excuses hiervoor" alleen maar een weerwoord. "Ja jullie hebben apart besteld dus dan komen de bestellingen ook apart" terwijl eerst werd gezegd dat het op tafelnummer ging en dit niets uit maakt. Toen zei ik "ja dat kan maar dan duurt het toch alsnog geen 35 minuten voordat zijn bestelling er is?". Waarop hij weer een weerwoord had. "Ja de meeste bestellingen zijn pizza's dus die duren gewoon iets langer". Nou sorry maar dat vind ik geen excuus. Dan zou betekenen dat iedereen 35 minuten moet wachten op hun pizza? Dan heb je iets niet goed in de keuken.

Lees verder

2/5

We hadden om 18:15 gereserveerd, maar moesten eerst buiten in de regen wachten tot we naar binnen mochten. We werden naar onze tafel geleid en naast ons stonden allemaal dozen, erg ongezellig. Er werd een korte inleiding gegeven over het scannen met de QR code maar er werd er niet bij gezegd dat er een 'verborgen' knop zit waar je de opties kan kiezen (drinken, pizza etc.) Een van de opties was 'Happy Deals' waar je 1 pizza gratis zou krijgen. Maar omdat wij niet op de knop (die volledig onzichtbaar was) hebben geklikt, wisten wij niks van deze happy deals af en hebben we de volle pond moeten betalen. Omdat we het al betaald hadden kon de baas er 'niks meer aan doen', niet erg klantvriendelijk.. Daarnaast erg lang moeten wachten tot we drinken mochten bestellen, want er zou een collega gestuurd worden maar die is echter nooit gekomen. Blijkbaar kon je drinken ook onder de verborgen knop bestellen werd ons snel verteld. Kortom, erg slechte service, jammer.

Lees verder

1/5

Eten was lekker. Aanvankelijk was een gedeelte van de bestelling verkeerd, maar dat werd snel gecorrigeerd. Erg lang moeten wachten, verschillende mensen kwamen binnen nadat wij hadden besteld, maar kregen eerder eten uitgeserveerd. Verder is er alleen aan het begin gevraagd of we een drankje wilden, daarna niet meer. Er zijn op dit moment (2 februari) aardig wat fruitvliegjes actief.

Lees verder

2/5

Vorige week hier wezen eten, hoewel het eten goed is en niks over te klagen valt wil ik toch mij zegje doen. De bediening is echt om te janken, vooral de persoon die zich "Baas'' noemt. Deze zogenaamde "Baas" was vooral bezig met z'n stoere verhalen te vertellen aan de jongen achter de bar. Toen hij eindelijk klaar was met z'n script voor Terminator Part 6 te vertellen en uit te beelden kwam hij eindelijk onze kant op. Natuurlijk hoort een lolletje er bij op het werk niks mis mee, maar vervolgens kwamen er 2/3 dames binnen en ging zijn aandacht volledige die kant op. Als een Arnold Schwarzenegger in z'n top jaren ging hij er op af en had hij nergens anders meer aandacht voor. Helaas voor hem was dit een eenzijdige interactie. Nadat hij z'n verlies te koop had genomen kon hij het eindelijk over z'n hart krijgen om de andere mensen die er zaten verder te helpen. Zonder al te veel plezier heeft hij ons verder geholpen, daarna duurde het weer een eeuwigheid voordat we weer wat drinken konden bestellen. Tijdens het betalen werd het pin automaat voor ons neus geslingerd alsof we op de Kermis in de rij voor de penningen balie stonden. Kortom samen gevat, deze zogenaamde "Baas" is vooral bezig met hoe hij er zelf uit ziet en hoe cool en hip hij wel niet is. En heeft weinig oog voor z'n echte baan/functie, misschien toch nog iets sterker montuurtje nemen en meer focussen op wat je moet doen.

Lees verder

1/5

Via de website van Uber Eats hebben wij een bestelling geplaatst voor een kip shoarma Pizza. Deze kwam aan met rauwe kip. Gelijk de vestiging in Enschede gebeld, die geloven mij niet en ik moest de pizza maar terug brengen, wat een super slechte service is dat zeg. Ben echt teleurgesteld over de service in Enschede. Dat kan niet (3x is mij dat gezegd) en breng je pizza maar terug, er is een reden dat wij laten bezorgen (met 2 jonge kinderen). Ze moeten echt een cursus krijgen hoe je met teleurgestelde klanten moet omgaan. Dat dit soort dingen gebeuren snap ik, maar als ik maar iets serieus was genomen dan was het al een heel ander gevoel geweest.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Happy Italy?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Happy Italy, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Enschede

Benieuwd naar andere locaties in Enschede waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Enschede zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Enschede
KFC Enschede Fastfood

KFC

Spaansland 2A

Jumbo Enschede Supermarkt

Jumbo

Noorderhagen 75

Kruidvat Enschede Drogisterij

Kruidvat

Noorderhagen 61 - 67

Humphrey's Restaurant Enschede Enschede Restaurant
SPAR city Enschede Enschede Supermarkt

SPAR city Enschede

Marktstraat 13

vanHaren Enschede Mode

vanHaren

Langestraat 2

Andere Happy Italy restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Happy Italy nog meer locaties. Naast Happy Italy in Enschede kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Happy Italy locaties
Happy Italy Alkmaar Alkmaar Restaurant
Happy Italy Almere Almere Restaurant
Happy Italy Amsterdam Amsterdam Restaurant
Happy Italy Arnhem Arnhem Restaurant
Happy Italy Breda Breda Restaurant
Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant

Happy Italy Den Bosch

's-Hertogenbosch