Happy Italy Groningen map

Happy Italy Groningen

7.6 · 1803 recensies

Oosterstraat 56, Groningen

Happy Italy Groningen
Happy Italy Groningen Happy Italy Groningen
Happy Italy Groningen Happy Italy Groningen
Happy Italy Groningen

Over Happy Italy

Traditionele pizza en pasta. Hier kan je met het hele gezin genieten van de Italiaanse keuken.

Aan de Oosterstraat 56 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Groningen ligt Happy Italy Groningen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.803 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Happy Italy Groningen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 70 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mattis de Visser
Google Maps Logo

We kwamen om 21:15 en hadden het gevoel dat ik we uit de tent werden gekeken door de desbetreffende bediende. We hadden ons eten nog niet op waarbij gelijk de pin apparaat op tafel werd gegooid. Toen we de beste man aanspraken op hoe wij dit ervaarde was hij lichtelijk gepikeerd. Er kwam geen fatsoenlijk woord uit zijn mond. Liep weg en zei “ja bedankt”. Met alle respect …. Dit soort gedrag kan en tolereer ik niet als gast zijnde. Hopelijk zal de persoon in kwestie wat meer aan zijn communicatie vaardigheden doen om zo wel de gasten een welkom gevoel te geven en met respect met mensen om te kunnen gaan. Dit gezegd te hebben zal ik een officiële klacht indienen bij het hoofdkantoor

Mattis de Visser 3 maanden geleden
Erwin Hartong
Google Maps Logo

Tja, heel bijzonder is het eten niet, maar best te doen. Als je eenmaal besteld hebt, gaat het snel en vriendelijk. Helaas had de bediening onze tafel niet steeds even goed in beeld. Mijn kinderen zijn dol op de zoete pizza achteraf. Eerlijk gezegd vond ik hem stiekem ook best lekker.

Erwin Hartong 3 maanden geleden
Famke
Google Maps Logo

Bier was lekker, vandaar de ene ster, maar daar bleef het ook bij. Wachten op het eten duurde ontzettend lang. We hebben meer dan een uur op de eerste gang moeten wachten met veel verdriet, over de tweede wil ik het niet eens hebben… Serveerders maakten weinig contact. Pizza’s erg karig belegd en smaakte flauw, de pasta was al beter. Vooral het serveren had beter gekund.

Famke 3 maanden geleden
Remco
Google Maps Logo

Wij moesten na 30 minuten naar de bar te lopen om wat te drinken te krijgen. Dit bleef doorgaan want voor elk drankje en gang moesten we iemand roepen. Alleen de bon kwam snel en zonder er om te roepen natuurlijk. Pasta soorten waren gewisseld en pizza extra Pollo was smaakloos. De rest was okay

Remco 5 maanden geleden
Laura Scheper
Google Maps Logo

Goedkoop én lekker eten. Het eten is altijd heel snel klaar en smaakt super. Vooral erg fan van de pasta pesto, echt een aanrader! Een klein nadeel is dat je hier enkel kan pinnen en de rekening niet kunt splitten, maar dat geven ze van te voren aan.

Laura Scheper 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #c70000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a00000 !important; }
Happy Italy

Alle Happy Italy restaurants

Bij Happy Italy kan je met het hele gezin genieten van heerlijke pizza's, pasta's en desserts. Hier kan je het overheerlijke Italy proeven!

Benieuwd naar andere Happy Italy restaurants in Nederland? Happy Italy heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in Groningen (Binnenstad-Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Happy Italy lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Happy Italy restaurants
Happy Italy Almere
Happy Italy Arnhem
Happy Italy Groningen
Happy Italy Rotterdam Bergweg
Happy Italy Rotterdam Kop van Zuid
Happy Italy Tilburg
Happy Italy Alkmaar
Happy Italy Amsterdam
Happy Italy Enschede
Happy Italy Rotterdam Bergweg
Happy Italy Rotterdam Kop van Zuid
Happy Italy Schiedam
Happy Italy Arnhem
Happy Italy Den Bosch
Happy Italy Eindhoven
Happy Italy Rotterdam Bergweg
Happy Italy Rotterdam Binnenrotte
Happy Italy Zoetermeer
City Guide

Wat te doen in Groningen

Benieuwd wat je naast Happy Italy Groningen nog meer in of rondom Groningen (Binnenstad-Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad-Zuid.