Happy Italy Spijkenisse Spijkenisse

Happy Italy Spijkenisse

Bij Happy Italy Spijkenisse gelegen aan de Markt 42 in Spijkenisse kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Happy Italy Spijkenisse is één van de 6 locaties in Spijkenisse op CardMapr.

Happy Italy Spijkenisse

Markt 42 in Spijkenisse

Happy Italy Logo

Betalen met creditcards bij Happy Italy Spijkenisse in Spijkenisse

In Spijkenisse aan de Markt 42 bevindt zich Happy Italy Spijkenisse. Bij Happy Italy Spijkenisse kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Happy Italy Spijkenisse een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Happy Italy Spijkenisse

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Happy Italy Spijkenisse. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Spijkenisse

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

Routebeschrijving
Happy Italy Spijkenisse Spijkenisse
Happy Italy Spijkenisse Spijkenisse
Happy Italy Spijkenisse Spijkenisse

Recensies

Wat zeggen anderen over Happy Italy Spijkenisse?

Happy Italy Spijkenisse wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 162 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een slechte service. We wilde de horeca een handje helpen door eten af te halen. Bestelling om 17:00 geplaatst voor 17:45. We komen aan er staan al veel mensen te wachten. Er blijkt een wachttijd sowieso 30 min. Dus na lang wachten toch even naar de balie gegaan. De naam opgeschreven en daarna na 15 min de bestelling in mn handen gedrukt gekregen. Meisje was bloed chagrijnig. Ze stonden met 4 mensen te werken en dat op de dagen na kerst. Dus om 18:25 mijn eten gekregen. Eenmaal in de auto blijkt het de verkeerde bestelling te zijn. Te geïrriteerd om terug te lopen omdat het dan dalijk weer lang duurt. We hebben hier al een aantal keer gekeken. Toen plastic stukjes in t eten en lange wachttijd. Maar nu kunnen we ook dus de afhaal afschrijven. Volgende keer gaan we maar naar Rotterdam voor Happy Italy.

Lees verder

1/5

Wat een slechte service is deze zogenaamde pizzeria. De jonge dames zijn brutaal en onvriendelijk. En dat terwijl we juist door de COVID ze willen helpen overleven. Van ons mogen ze failliet gaan. Dit is niet te vergelijken met Happy Italy Rotterdam centrum, daar doen ze alles voor de klant

Lees verder

1/5

Niet veel te melden. Eten via de website besteld. Op de afgesproken afhaaltijd stond alles keurig klaar.

Lees verder

4/5

Covid 19 maakt alles anders. Maar als je als horeca open mag zijn, mag je nog steeds zorgen voor een goede behandelingen van je klanten. Als je door drukte of wat dan, is het kog steeds belangrijk dat je klanten daar van op de hoogte zijn. Niet mij als klant bijna 20 min buiten laten wachten na dat je mij wijs op het feit dat ik buiten moet wachten en de info betreft mij bestelling achterwegen blijft. Dat ik je op gegeven moment zelf moet komen aanspreken hoe zit het met mijn bestelling, om te horen is beetje druk. Maar dan nog steeds geen indicatie aangeven. Mogen jullie beter mee omgaan. Het is geen zomer of lekker weer om zolAng buiten te wachten en niet weten hoe en wat!!!!!🧐

Lees verder

1/5

14 oktober het kinderfeestje van mijn zoon bij happy italy in spijkenisse gevierd. Nu heb ik zelf een horeca verleden dus ik weet hoe het er aan toe zou moeten gaan. Maar jeetje, wat een slechte bediening en het waren nog volwassenen ook, geen 16 jarige. Je wordt niet ontvangen bij aankomst, geen felicitatie niks. - bij binnenkomst ruim 20 min moeten wachten op mijn koffie, met serveren was het koud/lauw. -planning/overleg moest ik zelf achteraan Werd geen uitleg gegeven. Tijd afgesproken wanneer wij wilde beginnen, werd 20 min later, tenminste er werd topping op tafel gezet vervolgens hebben wij nog 30 min moeten wachten op deeg met ongeduldige kinderen. 3x om moeten vragen. Vervolgens zelf moeten vragen of de pizza's in de oven mocht. 😵 -ik heb zelf ook een pizza besteld, ging niet gelijk met de kinderen maar goed dat was prima. -pizza salami zat zoveeeeeel kaas op dat je dat het 1 kaas bal was 🤮 - er is geen 1x gevraagd of ik iets wilde drinken -pizza's op tafel van de kinderen en dan geen bestek geven. -2 uur de tijd hebben voor het feestje en dan door hun slechte planning en aanpak dat er geen tijd meer was voor nutella pizza. -totaal geen communicatie met de gasten. Ik had zelf het idee dat ze geen idee hebben waar gastronomie om draait. -totaal geen inzicht. Absoluut geen aanrader.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Happy Italy Spijkenisse?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Happy Italy Spijkenisse, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Spijkenisse

Benieuwd naar andere locaties in Spijkenisse waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Spijkenisse zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Spijkenisse
Restaurant De Beren Spijkenisse Spijkenisse Restaurant
Happy Italy Spijkenisse Spijkenisse Restaurant
Dirk van den Broek Spijkenisse Supermarkt

Dirk van den Broek

Damstraat 27

Trekpleister Spijkenisse Drogisterij

Trekpleister

Damstraat 27

Hans Anders Opticien Spijkenisse Spijkenisse Opticien
Pearle Opticiens Spijkenisse Spijkenisse Opticien

Andere Happy Italy restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Happy Italy nog meer locaties. Naast Happy Italy Spijkenisse in Spijkenisse kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Happy Italy locaties
Happy Italy Alkmaar Alkmaar Restaurant
Happy Italy Almere Almere Restaurant
Happy Italy Amsterdam Amsterdam Restaurant
Happy Italy Arnhem Arnhem Restaurant
Happy Italy Breda Breda Restaurant
Happy Italy Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant

Happy Italy Den Bosch

's-Hertogenbosch