HEMA Arnhem

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de Kronenburgpassage 12 in Arnhem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 6 locaties in Arnhem op CardMapr.

HEMA

Kronenburgpassage 12 in Arnhem

Betalen met creditcards bij HEMA in Arnhem

In Arnhem aan de Kronenburgpassage 12 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

HEMA Logo

Categorie

Warenhuis

Stad

Arnhem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

026 323 1663
Routebeschrijving
HEMA Arnhem
HEMA Arnhem
HEMA Arnhem

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 269 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik dacht even een broodje te eten met de Kids. Drie man sterk wordt je genegeerd wanneer je kindermenu's probeert te bestellen. Dan maar bestellen bij de tiener achter de kassa. Die werd duidelijk overvallen door de vraag naar de kindermenu's, maar naam de bestelling wel aan. Meteen bleek dat de drankjes op de foto niet bij de menu's hoorden. Raar. Bij het afrekenen gingen de drankjes van het menu ook nog eens los op de rekening. Op het moment dat we de menu's krijgen, liggen daar wel de drankjes van de foto op. Er lijkt dus totaal niet gekeken te worden naar wat we hebben besteld, maar personeel lijkt ook niet op de hoogte van de samenstelling van het menu. De flesjes met dop werden gesloten meegegeven aan de kinderen. Voor de flessenopener kon ik weer terug naar de kassa. De kinderen krijgen een leuke placemat met puzzels en vier kleurpotloden. De doosjes van de potloden zijn vakkundig dichtgeplakt. 's us weer terug naar de balie om ze te laten openen. Dat wordt daar met een broodmes gedaan waarmee meteen weer broodjes worden gesneden. Iets met hygiëne, al zou ik het thuis zo ook gedaan hebben... Overigens zie ik op de placemat wat alle menukeuzen waren. Verrassing, voor de Fristy en Chocomel hadden we eigenlijk bij moeten betalen. Bij het eten van mijn eigen broodje kroket bleek het zachte puntje een hard puntje te zijn geworden. Ook de broodjes van de kinderen voelden al redelijk hard. Het is hier dan niet duur, ik betaal liever net wat meer voor ervaren personeel en een verse maaltijd. Wat een amateurisme hier...

Lees verder

1/5

Lekker broodje surinaamse kip en zalm gegeten. Restaurant ziet er goed en verzorgd uit. Verder is de Hema prima. Grote plus is: Gratis parkeren op Kronenburg en plek zat!

Lees verder

4/5

Mooie HEMA. Groot. Lekkere vleeswaren. Vriendelijk personeel. Kleine brood afdeling. Lekker gebak. Restaurant waar je lekker kan zitten. Wel jammer dat je spaar app aan het einde van het jaar ophoud en je niet door kan sparen. De reden om.op te houden met de klantenkaart.

Lees verder

4/5

Mooie winkel en leuk lunch hoek met gemiddelde prijzen geen toilet aanwezig

Lees verder

4/5

Goede kwaliteit van artikelen. Altijd schoon en netjes opgeruimd en personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Arnhem

Benieuwd naar andere locaties in Arnhem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Arnhem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Arnhem
MediaMarkt Arnhem Arnhem Elektronicawinkel

MediaMarkt Arnhem

Velperplein 13

Hans Anders Opticien Arnhem Arnhem Opticien

Hans Anders Opticien Arnhem

Koningstraat 82

ICI PARIS XL Arnhem Verzorging

ICI PARIS XL

Roggestraat 13B

Hilfiger Denim Store Arnhem Mode

Hilfiger Denim Store

Roggestraat 42

Coolblue XXL Arnhem Arnhem Elektronicawinkel

Coolblue XXL Arnhem

Roggestraat 18

Aktiesport Arnhem Sportwinkel

Aktiesport

Dwingelstraat 12

Andere HEMA locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent HEMA nog meer locaties. Naast HEMA in Arnhem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HEMA locaties
HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Amsterdam

HEMA Zetten Warenhuis

HEMA

Zetten

HEMA Papendrecht Warenhuis

HEMA

Papendrecht

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Borger Warenhuis

HEMA

Borger