HEMA Eindhoven

HEMA

Bij HEMA gelegen aan de WC Woensel 92 in Eindhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HEMA is één van de 6 locaties in Eindhoven op CardMapr.

HEMA

WC Woensel 92 in Eindhoven

HEMA Logo

Betalen met creditcards bij HEMA in Eindhoven

In Eindhoven aan de WC Woensel 92 bevindt zich HEMA. Bij HEMA kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Warenhuis, scoort HEMA een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Warenhuis

Stad

Eindhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 241 4323
Route
HEMA Eindhoven
HEMA Eindhoven
HEMA Eindhoven

Reviews

Wat zeggen anderen over HEMA?

HEMA wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 605 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik heb even gewacht met mijn reactie schrijven want ik was toch wel heftig teleurgesteld in de klantenservice. Ik heb online een agenda besteld ( met nog meerdere artikelen). Ik heb die netjes thuis ontvangen en gekeken of alles aanwezig was. Dat was zo. Na drie dagen ga ik kijken in mijn agenda en zie ik dat er enkele plastic insteek hoesjes voor foto's, kapot zijn. Vandaag naar de winkel met order en factuurbon op mijn telefoon. Ik laat de agenda zien en de mevrouw bij de klantenservice ziet het probleem, maar vraagt aan mij of ik de PAKBON bij me heb. Ik zeg, nee. Ik laat haar vervolgens de op mijn telefoon de factuur en bestelbon zien. Nee, zegt ze, ik heb de PAKBON nodig want daar staat de streepjescode op die ik moet scannen. Nogmaals gevraagd of ze toch niets met de op mijn telefoon staande bonnen kon doen. Ze geeft als herhaling hetzelfde antwoord. Ik gaf aan dat ik niet weet of ik de Pakbon thuis nog heb. Alsof ik een klein kind ben, geeft ze aan dat ik vervolgens maar goed moest zoeken. Met een grote zucht en heftig teleurgesteld ben ik naar huis gereden. PAKBON niet meer gevonden. Wordt op deze manier wel een dure agenda.

Lees verder

1/5

Ik vind dat de hema bij de scankassa's iets van zakjes of tasjes moeten neerleggen, de afwezigheid hiervan weerhoudt mij om van deze kassa gebruik te maken.

Lees verder

3/5

Onze vertrouwde HEMA. Prima winkel met van alles en nog wat. En ook een schoon toilet wat je voor €0,50 gebruik van mag maken, altijd fijn.

Lees verder

5/5

Goede winkel met goede prijzen die essentieel zijn om met het gezin mee te gaan

Lees verder

5/5

Gezellig met m'n man buiten (was binnen geen plaats meer) koffie gedronken. Vriendelijk ontvangen om onze gegevens te noteren

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij HEMA

Goed nieuws! Bij HEMA in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Eindhoven

Benieuwd naar andere locaties in Eindhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eindhoven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eindhoven
Sopranos Eindhoven Restaurant

Sopranos

Stationsplein 9

Jumbo Eindhoven Supermarkt

Jumbo

Stationsplein 24-01

Burger King Eindhoven Fastfood

Burger King

Neckerspoel 10

de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode
Aktiesport Eindhoven Eindhoven Sportwinkel
ZARA Eindhoven Mode

ZARA

Piazza 33

Andere HEMA warenhuizen in Nederland

Verdeeld over Nederland kent HEMA nog meer locaties. Naast HEMA in Eindhoven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HEMA locaties
HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Amsterdam

HEMA Zetten Warenhuis

HEMA

Zetten

HEMA Papendrecht Warenhuis

HEMA

Papendrecht

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Assen Warenhuis

HEMA

Assen

HEMA Borger Warenhuis

HEMA

Borger