Het Paardje map

Het Paardje

8 · 1.021 recensies

Gerard Douplein 1, Amsterdam

Opent straks

Het Paardje
Het Paardje Het Paardje
Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje Het Paardje
Bekijk meer
Het Paardje

Over deze locatie

Cocktails, brunch en klassieke gerechten in een informeel restaurant met een terras.

Aan de Gerard Douplein 1 in het gebied 'Gerard Doubuurt' in Amsterdam ligt Het Paardje. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.021 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Het Paardje accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.031 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gerard Doubuurt hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Het Paardje in Amsterdam heeft de volgende openingstijden: Van maandag tot en met zaterdag is het geopend van 10:30 tot de volgende ochtend 01:00. Op vrijdag en zaterdag sluit Het Paardje wat later, namelijk om 03:00. Ook op zondag kan je er vanaf 10:30 terecht en blijft het geopend tot 01:00 in de nacht.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Het Paardje' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Het Paardje. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Het Paardje

Goed nieuws! Bij Het Paardje in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.