Het Paardje map

Het Paardje

8 · 648 recensies

Gerard Douplein 1, Amsterdam

Het Paardje
Het Paardje Het Paardje
Het Paardje Het Paardje
Het Paardje

Over deze locatie

Aan de Gerard Douplein 1 in het gebied 'Gerard Doubuurt' in Amsterdam ligt Het Paardje. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 648 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Het Paardje accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gerard Doubuurt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bouchra Imane
Google Maps Logo

We hadden niet gereserveerd mijn zoon en ik met een getinte huid, we moesten wachten wat normaal is, kwamen twee blonde dames die hadden ook niet gereserveerd ze werden beter te woord gestaan, ze kregen bijna een tafel, maar omdat ik erbij stond werd hun netjes verteld dat ze beter een rondje kunnen doen en over een kwartiertje zeker komt een tafeltje vrij, die privileges krijgen wij niet te horen, uiteindelijk kwamen meer tafels vrij , maar wij mochten alleen maar zitten aan een wiebelend tafeltje vlakbij de kassa en de ingang… kortom…de vrouw in de bediening die verantwoordelijk is voor de tafels had ik van haar een nare gevoel, ik voelde me gediscrimineerd, had ik nooit eerder meegemaakt, na lang wachten en toch een tafeltje gekregen, bdd es n ik weggegaan, hier wil ik nooit een stuiver uitgeven.

Bouchra Imane 2 maanden geleden
Titti Positano
Google Maps Logo

Lekkere broodjes maar het personeel was duidelijk gestrest en ongeïnteresserd. Jammer!

Titti Positano 2 maanden geleden
Eddie Neuteboom
Google Maps Logo

Goed paardje. Ziet er gezond en onderhouden uit. Is wel nog vrij jong, maar dat zegt niks. Het kan veel potentie hebben. Aanbevolen aan onze manege houder

Eddie Neuteboom 6 maanden geleden
Mig de Jong
Google Maps Logo

Personeel is onvriendelijk. En je mag niet buiten zitten vanaf 17:00 als je niks te eten bestelt

Mig de Jong 9 maanden geleden
Mieke van den Berg
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten en ongelooflijk vriendelijke bediening!!! 😎☀️🥂🍾

Mieke van den Berg 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Het Paardje

Goed nieuws! Bij Het Paardje in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.