Het Stadsbrouwhuis map

Het Stadsbrouwhuis

10 · 541 recensies

Aalmarkt 1, Leiden

Open

Het Stadsbrouwhuis
Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis
Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis Het Stadsbrouwhuis
Bekijk meer
Het Stadsbrouwhuis

Over deze locatie

Het Stadsbrouwhuis heeft 30 taps vol met heerlijke bieren. Binnen staan de brouw tankers. Je kan met een van hun zelf gebrouwen biertje lekker aan de gracht zitten.

Aan de Aalmarkt 1 in het gebied 'Pieterswijk' in Leiden ligt Het Stadsbrouwhuis. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 541 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Het Stadsbrouwhuis accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 100 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pieterswijk hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Het Stadsbrouwhuis

Goed nieuws! Bij Het Stadsbrouwhuis in Leiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.