Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem

Hi-Fi Klubben Haarlem

Bij Hi-Fi Klubben Haarlem gelegen aan de Gedempte Oude Gracht 81 in Haarlem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hi-Fi Klubben Haarlem is één van de 54 locaties in Haarlem op CardMapr.

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81 in Haarlem

Betalen met creditcards bij Hi-Fi Klubben Haarlem in Haarlem

In Haarlem aan de Gedempte Oude Gracht 81 bevindt zich Hi-Fi Klubben Haarlem. Bij Hi-Fi Klubben Haarlem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Hi-Fi Klubben Haarlem een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Haarlem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 844 5277
Routebeschrijving
Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem
Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem
Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem

Reviews

Wat zeggen anderen over Hi-Fi Klubben Haarlem?

Hi-Fi Klubben Haarlem wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 113 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hebben alle tijd en goede ruimte om te testen.

Lees verder

5/5

Beste ervaring ooit! Na alle alle service ook nog tegoedbonnen ontvangen na een prijsdaling. Mijn tip: koop hier al je Hifi producten

Lees verder

5/5

Ik was in Haarlem, zomaar even, gewoon gezellig wandelen. Op de heenweg zag ik Hifi Klubben. Op de terugweg even bij Hifi Klubben binnen gelopen. Wat een mooie schitterende Hifi zaak. Dat zie je vrijwel niet meer in Amsterdam. Ergens toch wel zonde voor de ware geluidsliefhebber. Ik vroeg de vriendelijke verkoper naar luidspeakerkabel, nou dat hebben ze dus, keuze ten overvloede met een degelijk advies. Nou ik kan je zeggen, ik was verheugd. De verkoper heeft mij zeer goed geholpen. Ik was echt blij! Ik ben tevreden weggegaan met een degelijke luidspeakerkabel. Nog bedankt voor het goede advies. Nu nog even mijn Quad 66 het schermpje laten maken in Leiden en dan deze mooie ls kabel uitproberen. Ik ben echt benieuwd. Dhr. R. de Vries Amsterdam

Lees verder

5/5

Geweldige service ! Ik kwam met een defecte Argon radio, en hoewel ik geen bon had ( Toestel voor verjaardag gehad ) en de koper niet geregistreerd leek te zijn kreeg ik een vervangend toestel. Vriendelijke en behulpzame medewerker. Kan Hifi Klubben Haarlem van harte aanbevelen !

Lees verder

5/5

Vriendelijke mensen met verstand van zaken die goed advies geven. Helaas geen aparte luisterruimtes. Toen ik een afspraak had gemaakt en luisterde naar een paar speakers was een andere klant daar ook mee bezig achter mij en dat gaat dus niet samen.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Hi-Fi Klubben Haarlem

Goed nieuws! Bij Hi-Fi Klubben Haarlem in Haarlem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Haarlem

Benieuwd naar andere locaties in Haarlem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Haarlem zijn er nog 54 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Haarlem
HEMA Haarlem Warenhuis

HEMA

Gasthuisvest 3-5

Hi-Fi Klubben Haarlem Haarlem Elektronicawinkel

Hi-Fi Klubben Haarlem

Gedempte Oude Gracht 81

Marqt Haarlem Supermarkt

Marqt

Gedempte Oude Gracht 66