Holiday Inn Eindhoven Eindhoven

Holiday Inn Eindhoven

Bij Holiday Inn Eindhoven gelegen aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan 1 in Eindhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Holiday Inn Eindhoven is één van de 6 locaties in Eindhoven op CardMapr.

Holiday Inn Eindhoven

Veldmaarschalk Montgomerylaan 1 in Eindhoven

Betalen met creditcards bij Holiday Inn Eindhoven in Eindhoven

In Eindhoven aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan 1 bevindt zich Holiday Inn Eindhoven. Bij Holiday Inn Eindhoven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Overnachting, scoort Holiday Inn Eindhoven een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Holiday Inn Eindhoven

Overnacht en boek je hotelkamer bij Holiday Inn Eindhoven. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Eindhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 235 8235
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Holiday Inn Eindhoven Eindhoven
Holiday Inn Eindhoven Eindhoven
Holiday Inn Eindhoven Eindhoven

Reviews

Wat zeggen anderen over Holiday Inn Eindhoven?

Holiday Inn Eindhoven wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 1381 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De hotelkamer was schoon, netjes, ruim en comfortabel. Het personeel was zeer vriendelijk. Veel parkeerplekken bij het hotel. Het ontbijt was goed, je kon proeven dat de broodjes van de warme bakker waren. Je kreeg het ontbijt door het Corona-virus op een dienblad, maar als je iets wou hebben wat hun er niet op hadden gelegd, kon je er om vragen, dit was zeker geen probleem. Dicht bij het hotel zijn tunnels die onder de wegen doorlopen, hierdoor ben je snel en veilig in het centrum of bij het station. Het enige wat ik op te merken had, was dat het zwembad water wel wat warmer mocht zijn.

Lees verder

5/5

Prima Hotel. Gastvrij en midden in het centrum. Met toch de rust volop aanwezig. Chapeau ook voor het zeer vriendelijke personeel. Was een heerlijk weekend.

Lees verder

5/5

Eigenlijk door corona kan niemand meer een 10 krijgen helaas maar goed. Fantastisch hotel, met goede frontdesk (zeker Maud, netjes, communicatief goed in Engels en Nederlands), Hele goede kamers met bedden. Bediening is aardig en netjes. Goed zwembad, lekker ontbeten, allemaal top. Dicht bij centrum of bus/treinstation. Gewoon een aanrader en voor herhaling vatbaar. Wellicht alle Holidays Inns maar ik was bij deze. Hartelijkdankjewelbedankt.

Lees verder

5/5

Van 5 t/m 10 augustus samen met mijn dochter 5 overnachtingen hier. We kijken uit naar het zwembadje, sportzaaltje en het ontbijt hoe dat is geregeld.. is het ontbijt weer in buffetvorm moet je reserveren voor dat zwembadje, gaat dat op tijd. Wat dit hotel heb ik speciaal op basis van een zwembadje geboekt. Op basis van de reacties geef ik het nu een 4 sterren en zodra we zijn geweest hoop ik de 4 in 5 sterren te kunnen omzetten. We hebben er in ieder geval zin in met leuke uitjes in de omgeving met oa. Toverland.

Lees verder

4/5

Geweldige ervaring met mijn verloofde hier gehad. Zeer leuke medewerkers die ons verblijf extra speciaal gemaakt hebben. Daarnaast een heerlijke kamer gehad met een jacuzzi en sauna. Dat is echt een uitkomst in deze tijd. Als laatste ook nog complimenten voor het ontbijt. Ondanks corona toch een veilige manier gevonden om een buffet te hebben.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Holiday Inn Eindhoven

Goed nieuws! Bij Holiday Inn Eindhoven in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Eindhoven

Benieuwd naar andere locaties in Eindhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Eindhoven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Eindhoven
Lidl Eindhoven Supermarkt

Lidl

Woenselse Markt 38

Sopranos Eindhoven Restaurant

Sopranos

Stationsplein 9

Jumbo Eindhoven Supermarkt

Jumbo

Stationsplein 24-01

Burger King Eindhoven Fastfood

Burger King

Neckerspoel 10

de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode
Aktiesport Eindhoven Eindhoven Sportwinkel