HORNBACH Zaandam Zaandam

HORNBACH Zaandam

Bij HORNBACH Zaandam gelegen aan de Symon Spiersweg 6 in Zaandam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

HORNBACH Zaandam is één van de 8 locaties in Zaandam op CardMapr.

HORNBACH Zaandam

Symon Spiersweg 6 in Zaandam

Betalen met creditcards bij HORNBACH Zaandam in Zaandam

In Zaandam aan de Symon Spiersweg 6 bevindt zich HORNBACH Zaandam. Bij HORNBACH Zaandam kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Bouwmarkt scoort HORNBACH Zaandam een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Zaandam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

075 612 7070
HORNBACH Zaandam Zaandam
HORNBACH Zaandam Zaandam
HORNBACH Zaandam Zaandam

Reviews

Wat zeggen anderen over HORNBACH Zaandam?

HORNBACH Zaandam wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3686 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik kreeg een mail dat mijn bestelling werd geleverd, een dag eerder dan afgesproken. Ik kon de bestelling niet eerder ontvangen omdat wij nog geen eigenaar waren van de woning. Ik belde de klantenservice om de afleverdatum, die bij de bestelling was afgesproken te handhaven. De medew. klantenservice zei dat zijn ervaring was, dat de bestelling vermoedelijk niet eerder zou komen. Ik vroeg hem waarom dat dan wel in de mail stond. Hij verzuchte en zei zeer arrogant, ik zal het u nog een keer uitleggen, mijn ervaring is dat dat vermoedelijk niet zou gebeuren. Ik vroeg hem om toch maar het transportbedrijf te berichten. Antwoord medew. ik heb het u nu 2 maal uitgelegd, u luistert niet. Ik vroeg hem toen de bestelling te annuleren. Hij zei dat hij dat ging doen, echter kreeg ik een dag later een mail van het transportbedrijf dat de bestelling zelfs 2 dagen eerder zou komen. Ik heb het transportbedrijf zelf gebeld en 1 minuut later werd een tijdstip afgesproken die mij wel uitkwam. Hautain, arrogant en zeer klantonvriendelijk deze medewerker. Van Hornbach kreeg ik een verzoek om een beoordeling over de levering te schrijven. Ik dacht, ik ga dat doen en heb het hele verhaal opgetekend. Vandaag kreeg ik antwoord: "Ons callcenter is, net als onze medewerkers in de vestigingen, goed opgeleid en in staat om samen met jou oplossingen te vinden. Ze komen in een grote veelvoud uit de praktijk en brengen zo een essentiële deskundigheid mee. HORNBACH begeleidt haar medewerkers en scholen ze heel gericht, zodat zij elke klant succesvol met raad en daad kunnen bijstaan". Oké, goed om te weten, of zou dit een standaard replay op mijn "beoordeling" zijn? In ieder geval geen inhoudelijke reactie. Hornbach, hier is ruimte voor verbetering. In uw klantenservice, maar ook in het serieus nemen van klachten.

Lees verder

2/5

Buiten staat een bord met in de auto blijven, verder niks aangegeven. Ik sta een kwartier te wachten en niemand die naar me toe komt dus loop ik naar een medewerker toe om te vragen wat de bedoeling is. Een medewerker is het me net aan het uitleggen als er een dame van de Hornbach met kort blond kapsel ons onderbreekt en boos.ootegen me zegt; naar buiten zonder mondkapje. Haar collega zegt nog ikvleg de meneer wat uit. De vrouw word nog bozer en zegt naar buiten, hij vult het buiten maar in. Ondertussen geef ik aan dat ik geen idee heb wat de bedoeling dan is omdat er op het bord staat in de auto blijven. Als dit is hoe Hornbach met klanten omgaat ga ik de volgende keer lekker naar de Praxis.

Lees verder

1/5

Best druk maar goede covid regels

Lees verder

4/5

Vanmiddag lamp gekocht, blijkt bij thuiskomst incompleet. Eind vd middag terug om te ruilen. Blijkt de winkel opeens om 18.00 gesloten te zijn (volgens de website sluit de winkel om 21 uur). Vergeefse reis van 17 km. Dat moet dus nog een keer. Geen idee wanneer ze wel open zijn. Lekker betrouwbaar!

Lees verder

2/5

De assortiment krijgt 4 sterren maar de bestuur 2!! Ik ben een timmerman zonder profikaart welke is bedoeld voor ondernemers die winkelen bij de hornbach ik vind het wel fijn als ik voor de klus van de volgende ochtend de avond ervoor bouwmaterialen kan halen gezien de feit dat ze tot 9 uur in de avond open zijn maakte het voor mij fantastisch. MAAR! Kom je daar word er verteld dat de winkel na 6 uur alleen nog geopend is voor profikaart houders? Nou die had ik niet zien aankomen!! ondanks de aanvraag gratis is ben ik toch weggelopen!! Ze grijpen alle kansen tegenwoordig proberen ze je alles af te dwingen en de corona hiervan als reden aan te wijzen! We houden het gewoon bij de trouwe bouwleveranciers waarje ook vakmensen hebt die je zo nu en dan kunnen helpen met ideeën ipv zoals bij de hornbach wat vaak genoeg voorgekomen is dat ze de kanten ervan af lopen of totaal geen verstand hebben van de onderwerp en tich je dingen proberen wijs te maken.. dat is een zeer kwalijke zaak nog kwalijker is dat ze hun mislukte proficard concept proberen door te drukken bij aannemers door corona als reden aan te wijzen!

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij HORNBACH Zaandam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij HORNBACH Zaandam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Zaandam

Benieuwd naar andere locaties in Zaandam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zaandam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zaandam
Golden Zaan Hotel Zaandam Overnachting

Golden Zaan Hotel

Zuiddijk 87

DekaMarkt Zaandam Supermarkt

DekaMarkt

Prinsenstraat 35

DekaMarkt Zaandam Supermarkt

DekaMarkt

Oostzijde 177

Lidl Zaandam Supermarkt

Lidl

Gibraltar 15

Kruidvat Zaandam Drogisterij

Kruidvat

Gibraltar 8

Blokker Zaandam Woonwinkel

Blokker

Vermiljoenweg 9

Bastion Hotel Zaandam Zaandam Overnachting

Bastion Hotel Zaandam

Wibautstraat 278

Hotel Ibis budget Amsterdam Zaandam Zaandam Overnachting

Hotel Ibis budget Amsterdam Zaandam

Pieter Lieftinckweg 10

Andere HORNBACH bouwmarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent HORNBACH nog meer locaties. Naast HORNBACH Zaandam in Zaandam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle HORNBACH locaties
HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel

HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam Bouwmarkt

HORNBACH Alblasserdam

Alblasserdam

HORNBACH Duiven Duiven Bouwmarkt
HORNBACH Nieuwegein Nieuwegein Bouwmarkt

HORNBACH Nieuwegein

Nieuwegein

HORNBACH Amsterdam Amsterdam Bouwmarkt

HORNBACH Amsterdam

Amsterdam

HORNBACH Bouwmarkt Den Haag Den Haag Bouwmarkt