de Emauspoort 'Just like home' map

de Emauspoort 'Just like home'

10 · 156 recensies

Vrouwenregt 9, Delft

de Emauspoort 'Just like home'
de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home'
de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home' de Emauspoort 'Just like home'
Bekijk meer
de Emauspoort 'Just like home'

Over deze locatie

Hotel met gratis ontbijt, een bar, een binnenplaats en informele kamers, waarvan sommige in woonwagens.

Hotel de Emauspoort is een super schattig hotel. Met haar kleurvolle gevel en gezellige uitstraling. Dit hotel is van binnen nog leuker dan van buiten. Het knusse hotel beschikt ook over een binnenplaats, waar je vooral in de zomer lekker kan zitten. 

Aan de Vrouwenregt 9 in het gebied 'Centrum-Oost' in Delft ligt de Emauspoort 'Just like home'. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 156 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, de Emauspoort 'Just like home' accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 71 locaties in Delft waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum-Oost hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij de Emauspoort 'Just like home'

Overnacht en boek je hotelkamer bij de Emauspoort 'Just like home'. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
American Express

Betaal met American Express creditcards bij de Emauspoort 'Just like home'

Goed nieuws! Bij de Emauspoort 'Just like home' in Delft kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Delft

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfs blauw aardewerk. Iedereen kent de blauw witte aardewerk schaaltjes wel. Delft is meer dan alleen haar aardewerk, het is namelijk een mooie, culturele, bruisende stad, die het ontdekken zeker waard is!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Delft. Meer van dit lees je in onze Delft City Guide.