Hotel Mastbosch Breda Breda

Hotel Mastbosch Breda

Bij Hotel Mastbosch Breda gelegen aan de Burgemeester Kerstenslaan 20 in Breda kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Mastbosch Breda is één van de 6 locaties in Breda op CardMapr.

Hotel Mastbosch Breda

Burgemeester Kerstenslaan 20 in Breda

Betalen met creditcards bij Hotel Mastbosch Breda in Breda

In Breda aan de Burgemeester Kerstenslaan 20 bevindt zich Hotel Mastbosch Breda. Bij Hotel Mastbosch Breda kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Hotel Mastbosch Breda een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Hotel Mastbosch Breda

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Mastbosch Breda. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Breda

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

076 565 0050
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Mastbosch Breda Breda
Hotel Mastbosch Breda Breda
Hotel Mastbosch Breda Breda

Reviews

Wat zeggen anderen over Hotel Mastbosch Breda?

Hotel Mastbosch Breda wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 835 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij sliepen hier omdat we de volgende ochtend een bruiloft hadden in Breda, het leek ons de perfecte locatie. Hotel was helemaal prima in orde! Personeel heel aardig. Maar toen we recensies wilde opzoeken over het ontbijt voor de volgende ochtend, kwamen er allerlei recensies naar boven over dit zogenoemde “spookhotel.” Er zou s’nachts een 18-jarig meisje te zien zijn als je het licht uit deed. Doodeng! Doordat alle recensies en vooral videos behoorlijk specifiek zijn over welke kamer het gaat, zonder een nummer te mogen noemen. Wilde wij 100% zeker weten dat wij niet in de kamer met het meisje sliepen, we waren doodsbang met alleen de gedachte al daar te slapen en het leek er voor 99% procent op dat wij in de desbetreffende kamer zaten. De receptie mocht niks over de situatie vertellen en heeft ons ook niet echt gerust kunnen stellen. De hele nacht bezweet van angst, met alle lampen aan “geslapen”, gelukkig geen meisje gezien. Maar pff, wat een nacht. Nooit meer! Ik had gewild dat we dit nooit te weten waren gekomen! En het zou juist fijn zijn als er door het hotel bekend gemaakt word in welke kamer het meisje tevoorschijn komt, zo stel je de gasten gerust.. i.p.v die ontwetendheid en angst.

Lees verder

1/5

Prima hotel, prima kamers, ruim, alleraardigste ontvangst. Ontbijt super geregeld (ondanks corona tijd) en erg lekker. Mooi gelegen. Beetje gedateerd maar met veel sfeer. Stijlvolle elementen her en der. 't Mastbos loop je zo in vanaf het hotel. Jammer van het systeemplafond in de kamer, doet een beetje afbreuk aan de mooie hoge plafonds die er eerst waren en de daarbij horende sfeer. Het diner (van de chef) was inclusief de overnachting. Dit werd geserveerd in de Heeren van Oranje wat aan het hotel vast zit. Keuze uit diverse voor- hoofd- en nagerechten. Heerlijk gegeten. Opgewekte en vriendelijke bediening. Jammer dat we meerdere keren moesten wenken om wat te drinken, en dat bij het afrekenen van de drankjes er nog andere consumpties op onze tafel stonden (van de vorige gasten) Dit werd later wel gecorrigeerd maar is onnodig als je samen met de klant de rekening voor betaling even doorneemt. Voorkomt correcties achteraf.

Lees verder

4/5

Prachtig gelegen tegen de rand van het bos, met een heerlijk terras. Fijne goed ingerichte kamers met bubbelbad. Én supervriendelijk personeel. Echt een aanrader!

Lees verder

5/5

We mochten er logeren van Dinsdag 11 Augustus tot en met Vrijdag 14 Augustus . Fijne kamer ( zachte matrassen ) , er werd goed schoongemaakt , de bediening was top . Het eten was heerlijk . Het ontbijt was goed geregeld , er stond een jonge dame voor de toonder , en jij mocht op gepaste afstand zeggen wat je wilde hebben . Jammer dat er geen krentenbrood , karnemelk of beschuit was . Maar dat komt thuis weer helemaal goed . Allemaal zeer behulpzaam en vriendelijk . Zeer zeker voor herhaling vatbaar .

Lees verder

5/5

Heerlijk terras op de zon, uit de wind. Ideale plek om wat te drinken of te eten na een wandeling in het Mastbos. Hond-vriendelijk.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Mastbosch Breda

Goed nieuws! Bij Hotel Mastbosch Breda in Breda kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Breda

Benieuwd naar andere locaties in Breda waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Breda zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Breda
SPAR city Breda Breda Supermarkt

SPAR city Breda

Willemstraat 13

B&B Aan de Singelgracht Breda Overnachting

B&B Aan de Singelgracht

Delpratsingel 14

Station Breda Breda Vervoer

Station Breda

Stationsweg 45

Apollo Hotel Breda City Centre Breda Overnachting
Pathé Breda Breda Ontspanning

Pathé Breda

Chasséveld 15

Q-Park P+R Stationsweg Breda Vervoer