Hotel Novotel Amsterdam City Amsterdam

Hotel Novotel Amsterdam City

Bij Hotel Novotel Amsterdam City gelegen aan de Europaboulevard 10 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Novotel Amsterdam City is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Hotel Novotel Amsterdam City

Europaboulevard 10 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Hotel Novotel Amsterdam City in Amsterdam

In Amsterdam aan de Europaboulevard 10 bevindt zich Hotel Novotel Amsterdam City. Bij Hotel Novotel Amsterdam City kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Hotel Novotel Amsterdam City een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Hotel Novotel Amsterdam City

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Novotel Amsterdam City. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 721 9179
Bekijk kamerprijs
Hotel Novotel Amsterdam City Amsterdam
Hotel Novotel Amsterdam City Amsterdam
Hotel Novotel Amsterdam City Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Hotel Novotel Amsterdam City?

Hotel Novotel Amsterdam City wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3229 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het niveau van het personeel is bedroevend. Tutoyeren is kennelijk hier tegenwoordig de standaard (ik ben in de veertig en wil aangesproken met “u” ipv “jij”, aangezien dit normale omgangsvormen dienen te zijn in een dergelijk hotel). Verder roepen ze van afstand naar je toe ipv beleefd naar je toe te lopen en op normaal/laag volume ipv schreeuwend van een afstand iets te vragen. Bijvoorbeeld bij binnenkomst roept (bijna op schreeuwende wijze) de dame in het restaurant gedeelte waar ik wil zitten en nadat ik even op een andere plek wilde gaan zitten voor meer rust (telefoon van het restaurant gaat constant af op zeer hoog volume en ongelofelijk irritant geluid en 3 medewerkers die achter bar ook zeer luid over de pandemie discussiëren) riep een dame aan de receptie naar mij terwijl ik naar het andere gedeelte liep: “je moet daar uit”.... tenenkrommend en schandalig handelen door personeel voor een hotel met deze uitstraling. Als ik manager was van deze ongeorganiseerde bende zou ik de bezem er doorheen halen of zeer scherpe afspraken maken met alle personeelsleden om dergelijk zwaar ongewenst gedrag naar KLANTEN te voorkomen.

Lees verder

1/5

Geweldig hotel met prachtige nette kamers en een zeer goed ontbijt! Bar personeel kon wel vriendelijker zijn was 1 dame bij die zeer scharijnig keek en handelde. De rest van het personeel zeer behulpzaam en vriendelijk!

Lees verder

4/5

Prima congrescentrum in het Novohotel in de buurt van het RAI congrescentrum en RAI station. Prima ontsluiting met de rest van Nederland en Amsterdam. Het Novotel heeft in de loop der jaren een mooie modernisering en verbeteringsslag gemaakt.

Lees verder

4/5

Een nacht bij novotel amsterdam city overnacht voor werk en heb er een hele goede ervaring gehad! Vooral was ik te spreken over de jongen achter de receptie. Damiën is een hele leuke vrolijke jongen die hard zijn best doet. Met zijn stralende en charmante lach doet hij zijn werk met passie. Eenmaal aangekomen bij de kamer kwam ik er achter dat ik was vergeten was mee te nemen en in een oogwink heeft Damiën dit gelijk voor mij opgelost. Over de kamer was ik zeker te spreken en heb dan ook een perfecte overnachting gehad met een goede service. De jongen zou zeker een pluim moeten krijgen voor zijn werk! Geweldige jongen!

Lees verder

5/5

Goed hotel, jammer dat er, vnl.engels word gesproken, slechts 1 jonge dame sprak Nederlands

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Novotel Amsterdam City

Goed nieuws! Bij Hotel Novotel Amsterdam City in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting