Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden Goutum

Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden

Bij Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden gelegen aan de Wergeasterdyk 1 in Goutum kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden is één van de 1 locaties in Goutum op CardMapr.

Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden

Wergeasterdyk 1 in Goutum

Campanile Logo

Betalen met creditcards bij Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden in Goutum

In Goutum aan de Wergeasterdyk 1 bevindt zich Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden. Bij Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Goutum

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

058 288 0605
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden Goutum
Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden Goutum
Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden Goutum

Recensies

Wat zeggen anderen over Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden?

Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 349 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gewoon goed. Eenvoudig maar alles wat je nodig hebt. Met allebei de kerstdagen slapen wij er ook weer. Onze dochter woont in Hardegarijp. Ik vond het super. Alleen hoop ik dan op een warm gekookt eitje. Hoe lullig ook, maar dat is zo lekker. En de invalide kamer is perfect. Het bed ligt heerlijk

Lees verder

5/5

Eenvoudig maar schoon hotel met vriendelijke personeel. Aankomst in de avond en super vriendelijke ontvangen. Bij het ontbijt alles goed voor elkaar. Lekkere koffie en voldoende keus

Lees verder

4/5

Vriendelijk personeel, leuk praatje gemaakt. Tijden van corona heeft ook hier een klap gehad. Ze doen goed hun best en houden netjes afstand. Geen luxe kamer maar wel netjes en lekker stil. Ik heb zeer goed geslapen! Ik kom volgend jaar weer op bezoek! Hoop dat het jullie goed gaat! Secpro.eu

Lees verder

5/5

Personeel is super vriendelijk. De service is top. Het hotel is gedateerd en zou een goede opknapbeurt kunnen gebruiken. Wel in de avond en nacht last van rondscheuren van auto's en motoren. Luidruchtige, rokende gasten aan balustrade voor onze kamer was niet fijn. Tip: een rookplek maken buiten het gebouw.

Lees verder

4/5

De kamers zijn niet meer van deze tijd en ook zeer klein, het eten was heel sumier, het toetje was heel lekker ,niet voor herhaling vatbaar

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden

Goed nieuws! Bij Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden in Goutum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Goutum

Benieuwd naar andere locaties in Goutum waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Goutum zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Goutum
Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden Goutum Restaurant

Andere Campanile restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Campanile nog meer locaties. Naast Hotel Restaurant Campanile Leeuwarden in Goutum kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Campanile locaties
Hotel Campanile Amsterdam Amsterdam Restaurant
Campanile Delft Delft Restaurant