Humphrey's Restaurant Enschede Enschede

Humphrey's Restaurant Enschede

Bij Humphrey's Restaurant Enschede gelegen aan de Oude Markt 3A in Enschede kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Humphrey's Restaurant Enschede is één van de 6 locaties in Enschede op CardMapr.

Humphrey's Restaurant Enschede

Oude Markt 3A in Enschede

Humphrey’s Logo

Betalen met creditcards bij Humphrey's Restaurant Enschede in Enschede

In Enschede aan de Oude Markt 3A bevindt zich Humphrey's Restaurant Enschede. Bij Humphrey's Restaurant Enschede kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Humphrey's Restaurant Enschede een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Humphrey's Restaurant Enschede

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Humphrey's Restaurant Enschede. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Enschede

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

053 483 7763
Routebeschrijving
Humphrey's Restaurant Enschede Enschede
Humphrey's Restaurant Enschede Enschede
Humphrey's Restaurant Enschede Enschede

Recensies

Wat zeggen anderen over Humphrey's Restaurant Enschede?

Humphrey's Restaurant Enschede wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 461 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Lekker eten, ruim terras alleen sommige van de bediening zijn erg onbeschoft. 5 aug zijn wij geweest. Een van ons had een maaltijd-salade besteld, met de wens er bruin brood ipv wit bij te krijgen. Het meisje van de bediening gaf aan dat ze dit zou navragen in de keuken of dit mogelijk was. Vervolgens kregen wij ons eten en bij de maaltijd-salade zat alsnog wit brood. De jongeman die ons dit bracht nam het brood met de handen aan en zou in de keuken nog eens navragen of er bruin brood kon komen. Nadat we zeker 5 minuten hebben zitten wachten, de rest van ons had warm eten, zijn we alvast maar begonnen met eten. Uiteindelijk konden we de jongeman vragen of hij wist wanneer het brood zou komen. Dat moest speciaal gekocht worden, want er was niets in huis. Dus we moesten maar wachten. De toon waarop dit verteld werd was erg onfatsoenlijk. Vervolgens hebben wij nog drinken besteld bij een vrouwelijke collega. Waarop de jongeman het bij ons kwam brengen. Hij keek erg geïrriteerd, gooide het bierviltje op de tafel, die viel vervolgens op mijn stoel. Hij pakte het op, legde het daarna op tafel op een niet logische plek. De jongeman heeft vervolgens de hele tijd erg geïrriteerd gedaan. Het brood werd vervolgens nog gebracht maar wel ver na de maaltijd. En het was op dat moment niet top druk, op het terras zaten wel wat meer mensen maar het zat zeker niet vol.

Lees verder

3/5

Service was redelijk snel, serveersters waren aardig. Hebben hier gelunchd, alleen de salades waren nogal kaal... salade nicoise: waar is de ei? de tomaatjes? de aardappel? de dressing? salade geitenkaas: één plakje geitenkaas?? Beetje teleurstellend voor ongeveer 10 euro per salade...

Lees verder

3/5

Prima gegeten. De werknemers zijn vriendelijk en het is er mooi en gezellig ingericht.

Lees verder

4/5

Gister op het terras gezeten ontzettend gezellig gehad eten en de drankjes waren lekker. het personeel vond ik wat minder, wij zaten achter op het terras tegen het gebouw aan maar er werd amper aandacht aan ons gegeven. Ik zou hier toch wel wat meer aan denken. Ook waren wij met z'n 3en en was dit nog de enige plek voor 3 wij zaten in de rook van anderen dus gevraagd of we ergens anders konden zitten dat kon niet de stoelen moesten zo blijven staan zien we later dat ze met 3 personen zitten op het zitje waarvan we net vroegen of we niet daar konden zitten dat was wel een beetje apart maar des niet te min de cocktails waren lekker en het eten was ook top.

Lees verder

4/5

Lekkerste patatjes tosti die ik ooit heb gehad! Kom hier zeker terug. :)

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Humphrey's Restaurant Enschede

Goed nieuws! Bij Humphrey's Restaurant Enschede in Enschede kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Enschede

Benieuwd naar andere locaties in Enschede waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Enschede zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Enschede
KFC Enschede Fastfood

KFC

Spaansland 2A

Jumbo Enschede Supermarkt

Jumbo

Noorderhagen 75

Kruidvat Enschede Drogisterij

Kruidvat

Noorderhagen 61 - 67

Humphrey's Restaurant Enschede Enschede Restaurant
SPAR city Enschede Enschede Supermarkt

SPAR city Enschede

Marktstraat 13

vanHaren Enschede Mode

vanHaren

Langestraat 2

Andere Humphrey’s restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Humphrey’s nog meer locaties. Naast Humphrey's Restaurant Enschede in Enschede kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Humphrey’s locaties