Ichi Asian Fusion Cuisine Kaatsheuvel

Ichi Asian Fusion Cuisine

Bij Ichi Asian Fusion Cuisine gelegen aan de Marktstraat 1 in Kaatsheuvel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Ichi Asian Fusion Cuisine is één van de 6 locaties in Kaatsheuvel op CardMapr.

Ichi Asian Fusion Cuisine

Marktstraat 1 in Kaatsheuvel

Betalen met creditcards bij Ichi Asian Fusion Cuisine in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel aan de Marktstraat 1 bevindt zich Ichi Asian Fusion Cuisine. Bij Ichi Asian Fusion Cuisine kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Ichi Asian Fusion Cuisine een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Ichi Asian Fusion Cuisine

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Ichi Asian Fusion Cuisine. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Kaatsheuvel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0416 530 240
Online bestellen
Ichi Asian Fusion Cuisine Kaatsheuvel
Ichi Asian Fusion Cuisine Kaatsheuvel
Ichi Asian Fusion Cuisine Kaatsheuvel

Reviews

Wat zeggen anderen over Ichi Asian Fusion Cuisine?

Ichi Asian Fusion Cuisine wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 219 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

4,4 voor Ichi VAN ICHI NAAR ICHILOUNGE.SITEDISH.COM Het is zo besteld. Overzichtelijke site. Besteld, betaald en bezorgtijd afgesproken. Telefoontje: bezorging 10 minuten vertraagd. Dan de bel. Twee tassen worden aangereikt. Ik neem aan. Loop naar binnen. Zet alles klaar. Verbaas me over de hoeveelheid. Verbazing volgt: Dit wel, dat niet besteld! Oh Zal wel iets extra's zijn omdat het te laat is!! Mooie geste! Warm was helaas iets te lauw. Overige smaakvol. Prijs-kwaliteit Waardering totaal 4,4 Helaas kan ik die hier niet geven. Het wordt dan 4 2018 De bij Ichi gegeten. Sfeervol Asianrestaurant. Vriendelijke bediening. Gerechten worden met passie klaargemaakt. De verschillende gecombineerde smaken zijn een streling voor smaakpapillen. Helaas geen kraanwater wel een aan de prijs zijnde fles Italiaans bronwater. De prijs vonden we voor het driegangenmenu zonder nagerecht aan de hoge kant.

Lees verder

4/5

Een grote teleurstelling vandaag bij Ichi. Het eten is hier altijd lekker, maar vandaag heb ik zonder een excuus en zonder van te voren iets te horen 30 minuten op mijn bestelling moeten wachten. Dit is overigens niet de eerste keer dat we bij het afhalen lang moesten wachten. De mensen werken echt hard, maar ik was deze keer wel héél erg ontevreden over de wachttijd. Wij kiezen niet meer voor afhalen bij Ichi.

Lees verder

1/5

We hebben om 15.30 online een grote bestelling geplaatst, die om 18.00 uur bezorgd moest worden. Om 19.10 werd de bestelling bezorgd! Helaas niet compleet. Wederom bellen en 10 minuten later werd de rest geleverd. Eten smaakte heerlijk, maar zo lang wachten op een bestelling, dat is te erg!

Lees verder

2/5

Geweldig Japans eten. Prijs kwaliteit is normaal. Bediening is leuk en gemoedelijk.

Lees verder

5/5

Ik heb echt enorm lekker gegeten. Het personeel was fantastisch, zo ook de chef! Tot snel!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Ichi Asian Fusion Cuisine

Goed nieuws! Bij Ichi Asian Fusion Cuisine in Kaatsheuvel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Kaatsheuvel

Benieuwd naar andere locaties in Kaatsheuvel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Kaatsheuvel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Kaatsheuvel
Expert Kaatsheuvel Kaatsheuvel Elektronicawinkel

Expert Kaatsheuvel

Hoofdstraat 50a

Blokker Kaatsheuvel Woonwinkel

Blokker

Hoofdstraat 77

Bakker Bart Kaatsheuvel Bakker

Bakker Bart

Hoofdpoort 12

HEMA Kaatsheuvel Warenhuis

HEMA

Hoofdpoort 18

Jumbo Kaatsheuvel Supermarkt

Jumbo

Hoofdpoort 22

Hans Anders Opticien Kaatsheuvel Kaatsheuvel Opticien