ICI PARIS XL Almere

ICI PARIS XL

Bij ICI PARIS XL gelegen aan de Stationsstraat 21a in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ICI PARIS XL is één van de 36 locaties in Almere op CardMapr.

ICI PARIS XL

Stationsstraat 21a in Almere

Over ICI PARIS XL

In Almere aan de Stationsstraat 21a bevindt zich ICI PARIS XL. Bij ICI PARIS XL kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort ICI PARIS XL een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ICI PARIS XL Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 264 000
Routebeschrijving
ICI PARIS XL Almere
ICI PARIS XL Almere
ICI PARIS XL Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over ICI PARIS XL?

ICI PARIS XL wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 161 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vandaag mocht ik zelf een vaderdagscadeau uitzoeken bij deze winkel. Even moeten wachten voordat we naar binnen mochten. Onder begeleiding van een van de verkoopsters eerst handen ontsmet en duidelijk instructies gekregen over hun Corona protocol. De verkoopster heeft vriendelijk geholpen, helaas hadden ze geen voorraad van Calvin Kline Obsession night. Uiteindelijk niet met lege handen de deur uitgegaan...😀 Aan te raden als je veilig in deze tijden een geurtje uit wil zoeken.

Lees verder

4/5

In deze tijd van corona is het principe in winkelen aangepast maar niet persé onaangenaam. Bij de ingang ontvang je handlotion ter desinfectie. Vervolgens maak je kenbaar wat je zoekt en loopt er een verkoopster met je mee. Je hebt echt een persoonlijk assistent bij je en dat hebben wij als prettig ervaren. Er werd goed ingeschat wat ik voor nieuw parfum zou kunnen dragen en ik ben als blije klant vertrokken. Dit is een Ici Parijs XL, en grote winkel dus met ruime sortering. Nabij station en bushaltes. Erachter twee ruime parkeergarages (betaald) én een bewaakte- en onbewaakte fietsstalling (gratis).

Lees verder

5/5

Prettige en behulpzame bediening, minpuntje is dat het mij al een paar keer gebeurd is dat ik na bestellen en betalen in de winkel geen bericht heb gekregen via mail of 06 dat de artikelen opgehaald konden worden

Lees verder

4/5

Prijzig maar wel goed. Soms leuke acties. Service is goed.

Lees verder

4/5

Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Mijn vrouw en ik werden geholpen door een van de oudere medewerkers die zeer vakkundig te werk ging. Deze dame heeft echte waren kennis. Een goede aanwinst voor dit filiaal. Wij komen graag bij dit filiaal onze geuren halen.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express bij ICI PARIS XL

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Almere

Naast ICI PARIS XL zijn er nog 36 andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3

Apollo Almere Almere Elektronicawinkel

Apollo Almere

Korte Promenade 5