ICI PARIS XL Amersfoort

ICI PARIS XL

Bij ICI PARIS XL gelegen aan de Varkensmarkt 17 in Amersfoort kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ICI PARIS XL is één van de 24 locaties in Amersfoort op CardMapr.

ICI PARIS XL

Varkensmarkt 17 in Amersfoort

Over ICI PARIS XL

In Amersfoort aan de Varkensmarkt 17 bevindt zich ICI PARIS XL. Bij ICI PARIS XL kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort ICI PARIS XL een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ICI PARIS XL Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Amersfoort

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 264 000
Routebeschrijving
ICI PARIS XL Amersfoort
ICI PARIS XL Amersfoort
ICI PARIS XL Amersfoort

Reviews

Wat zeggen anderen over ICI PARIS XL?

ICI PARIS XL wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 72 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vandaag hele prettige ervaring opgedaan. Goed geholpen door: Tarita. Ze nam alle tijd voor mij om de verschillende make-ub producten uit te leggen. Ik Ik had een lege verpakking bij me. Helaas was dit product uit het assortiment maar ze heeft mij prima geholpen met een alternatief. Zelfde merk, kleur en makkelijk in gebruik. Uitgebreid de tijd genomen in de stoel om mij te laten zien hoe ik de verschillende dingen kon aanbrengen, welke tinten bij mijn huid passen en welke kwasten daarvoor nodig zijn. Tenslotte kreeg ik bij de kassa ook nog een mooi blad en een paar testers mee. Hier ga ik zeker terugkomen!

Lees verder

5/5

Een middelgrote winkel met een ruim assortiment. De winkel is overzichtelijk. Parfum is gesorteerd op merk. Er is voldoende personeel. Het personeel is vriendelijk en deskundig.

Lees verder

4/5

Zeer ontevreden over de service-instelling van de verkoper, ongeduldig, wil niet opnieuw gaan! The manager's attitude is very bad, he always looks cold and can't see any smile, very bad shopping

Lees verder

1/5

Normale parfum zaak

Lees verder

2/5

Dit is een positieve review, maar vooral over een medewerkster, namelijk Yvonne. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik na meerdere slechte adviezen bij ici parix, eindelijk goede producten heb kunnen kopen. Ze heeft verstand van alle producten. Yvonne kijkt goed naar je en weet exact wat je nodig hebt. Deze kundige dame heeft mij voorzien van testers voor de perfecte gezichtscreme en reiniging! Eigenlijk was mijn ervaring bij deze winkel erg slecht. Vaak loop ik binnen en staan er mensen zonder kennis. Jonge dames die niet weten waar ze over praten. Als je veel geld uit geeft aan je verzorging is het erg storend. Yvonne, je hebt het meer dan goed gemaakt. Zodra mijn tester er doorheen is, kom ik de crempjes halen!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express bij ICI PARIS XL

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amersfoort

Naast ICI PARIS XL zijn er nog 24 andere locaties in Amersfoort waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Pearle Opticiens Amersfoort Amersfoort Opticien
Anna van Toor - Amersfoort Amersfoort Mode
Rituals Amersfoort Verzorging

Rituals

Langestraat 8