ICI PARIS XL Amsterdam

ICI PARIS XL

Bij ICI PARIS XL gelegen aan de Nieuwendijk 233-235 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ICI PARIS XL is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

ICI PARIS XL

Nieuwendijk 233-235 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij ICI PARIS XL in Amsterdam

In Amsterdam aan de Nieuwendijk 233-235 bevindt zich ICI PARIS XL. Bij ICI PARIS XL kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort ICI PARIS XL een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ICI PARIS XL Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 264 000
Routebeschrijving
ICI PARIS XL Amsterdam
ICI PARIS XL Amsterdam
ICI PARIS XL Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over ICI PARIS XL?

ICI PARIS XL wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 62 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De dame door wie ik geholpen werd, was ontzettend vriendelijk en deed echt super haar best om me te laten vertrekken met leuke extraatjes en dergelijken. Daarbij heeft ze me bijna een uur lang geholpen om de juiste foundation te vinden

Lees verder

5/5

Bij binnenkomst werd ik met een warme lach ontvangen. Een parfumerie waar zelf luchtjes testen tot het verleden hoort. Ik gaf aan dat ik kieskeurig ben en dat het uitkiezen van een luchtje lang zou duren. O, maar ik ben gezellig hoor zei die dame. Maar ben je ook geduldig, want het gaat echt lang duren, vroeg ik. Mijn collega helpt je graag verder antwoordde ze (ze was bezig). Dus ik vroeg aan haar collega of ze genoeg tijd voor mij had. Ja hoor :) Nou! Volgens mij ben ik ruim drie kwartier bezig geweest als het niet langer was. En toch was ze vriendelijk, dacht met mij mee en rook met mij mee. Om ons heen keken sommige mensen met zichtbaar ongeloof en rollende ogen om hen heen. Ze mochten voor waarna zij mij weer haar volledige aandacht gaf. Heel even vroeg ik me af of zij een mix is? Maar om speciale redenen schudde ik die gedachte van me af. Pas toen ik mijn luchtje had gaf ik aan dat ik me eerder af vroeg of ze een mix was. Nee, en niemand zelfs niet haar landgenoten weten haar afkomst normaal gesproken te raden.. Je bent geen mix, dan blijft er maar een ding over. En dat is?? Ik zei ..... Haar mond viel wijd open en haar collega keek met grote ogen zeggende, niemand raad het, nooit! Ze kreeg gewoon kippenvel. Wauw je bent echt goed! Ik zag het aan haar ogen maar ik wist het uit het niets in een keer als of het van boven in gegeven werd.. Zelfs een vrouw naast me zat bewonderend en vol verbazing te kijken... Maar het werd nog mooier. De tester die ik meekreeg zit in mijn top drie en het derde product waarnaar ik niet gevraagd had, had ik echt nodig. En zonder dat zij het wist bracht zij dit product in het juiste formaat bij mij.. Voor mij eindigde deze dag met een lach zo diep diep in mijn hart... Thank you Miss K.....

Lees verder

5/5

Heerlijk winkel als je een lekker luchie of body lotion zoekt

Lees verder

5/5

Mijn fave winkel een van 😘😉... Maar die inpakken dame.. Zo zure..unvriendelijk face die blijf zuur uitstraling. Te veel inpakken voor kado's..??

Lees verder

5/5

Super leuk vriendelijke medewerkers. Fijne feestdagen en een gezond gelukkig nieuwjaar allemaal 😘

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij ICI PARIS XL

Goed nieuws! Bij ICI PARIS XL in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17