ICI PARIS XL Den Haag

ICI PARIS XL

Bij ICI PARIS XL gelegen aan de Grote Marktstraat 36-40 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ICI PARIS XL is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

ICI PARIS XL

Grote Marktstraat 36-40 in Den Haag

Betalen met creditcards bij ICI PARIS XL in Den Haag

In Den Haag aan de Grote Marktstraat 36-40 bevindt zich ICI PARIS XL. Bij ICI PARIS XL kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort ICI PARIS XL een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ICI PARIS XL Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 264 000
Routebeschrijving
ICI PARIS XL Den Haag
ICI PARIS XL Den Haag
ICI PARIS XL Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over ICI PARIS XL?

ICI PARIS XL wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 55 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heel vervelend dat de prijs die op het schapkaartje staat heel erg VERGROOT én alleen voor de BeautyMembers (overigens nooit van gehoord) geldig is en dat je pas bij het afrekenen erachter komt dat de prijs veel hoger ligt! Het echte bedrag dat je moet betalen staat namelijk superklein (met een streep doorgehaald) op het schapkaartje vermeld. Dit noem ik een zeer goedkope verkooptruc die niet meer van deze tijd is. Dus beste bezoekers jullie zijn gewaarschuwd! Voortaan toch maar alles online bestellen want het personeel in deze winkel is ook niet bepaald bekwaamd.

Lees verder

1/5

Superleuke verkoopsters, altijd vriendelijk! Mijn favoriete ici paris vestiging. Ga langs bij de urban decay corner, colette is fantastisch! Heb de perfecte kleur foundation gevonden nu!

Lees verder

5/5

Één van de betere parfumeriewinkels in Nederland, helaas dit keer niet kunnen slagen omdat j'adore anders dan anders rook. Het is niet vreemd dat je parfum anders ruikt naarmate je ouder wordt het is mij echter wel vreemd dat zowel mijn vrouw als ik gelijktijdig diezelfde ervaring hebben.

Lees verder

4/5

Ik vroeg of ik mijn VVV cadeaubon kon gebruiken, die jonge achter de kassa zei het kan vandaag storing zn als ik die kaart gebruiken als iedereen gebruiken ....landelijk storing.hij heeft nog eens geprobeerd en dit zeggen!dat vind ik min. ,mooi ingepakt

Lees verder

2/5

Leuke winkel, een must go voor parfum en aardige mensen

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij ICI PARIS XL

Goed nieuws! Bij ICI PARIS XL in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258