ICI PARIS XL Rotterdam

ICI PARIS XL

Bij ICI PARIS XL gelegen aan de Stationsplein 17A in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ICI PARIS XL is één van de 128 locaties in Rotterdam op CardMapr.

ICI PARIS XL

Stationsplein 17A in Rotterdam

Betalen met creditcards bij ICI PARIS XL in Rotterdam

In Rotterdam aan de Stationsplein 17A bevindt zich ICI PARIS XL. Bij ICI PARIS XL kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort ICI PARIS XL een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

ICI PARIS XL Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 264 000
Routebeschrijving

Reviews

Wat zeggen anderen over ICI PARIS XL?

ICI PARIS XL wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 10 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Nog geen reviews voor deze ICI Paris XL. Hij is gevestigd in het CS Rotterdam aan het Stationsplein 17. Er komen dus heel wat mensen voorbij en bij tijd en wijle is het ook wel druk bij ICI Paris. Maar wellicht nog niemand tijd een review te schrijven. Wij zijn een enkele keer in de stationshal geweest, meestal gaan we naar de ICI Paris bij ons in de buurt. ICI Paris XL is een beauty specialist met alles op gebied van parfum, cosmetica, make-up en verzorgingsartikelen voor de hele huid. De roots van ICI Paris XL liggen in België, meer bepaald in Brussel. We schrijven mei 1968. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’. Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI Paris XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven. Intussen telt ICI Paris XL bijna 300 winkels in 4 landen: er zijn meer dan 150 in Nederland, meer dan 120 parfumerieën in België en Luxemburg, en ICI Paris XL is zelfs in Duitsland aanwezig. En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met niet minder dan 13.700 winkels. Hun policy is kwaliteitsproducten brengen in een sfeervolle omgeving. Met deskundig advies van vriendelijk personeel. En klopt dat volgens u niet voor de zaak waar U winkelt, dan weet u waar u zijn moet voor klachten.

Lees verder

4/5

I’ve collected a sticker for the purchases of 2019, but I didn’t get any information that I shouldn’t put it in the old sticker card that expired 2018. Well, they supposed to see my purchase from my membership card.. right? it is that simple to proof whether my stickers were really from 2019 or not. But they’re still said they couldn’t anything about that. This is so unfair, and not a great customer service. I’ve purchased not the cheap stuff, so disappointed with this. I gave back my membership card and stickers, won’t purchase in ICI paris anymore.

Lees verder

1/5

Good for offers on fragrences

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij ICI PARIS XL

Goed nieuws! Bij ICI PARIS XL in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 128 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41