IKEA Delft Delft

IKEA Delft

Bij IKEA Delft gelegen aan de Olof Palmestraat 1 in Delft kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Delft is één van de 6 locaties in Delft op CardMapr.

IKEA Delft

Olof Palmestraat 1 in Delft

Betalen met creditcards bij IKEA Delft in Delft

In Delft aan de Olof Palmestraat 1 bevindt zich IKEA Delft. Bij IKEA Delft kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Delft een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

IKEA Logo

Categorie

Woonwinkel

Stad

Delft

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
Routebeschrijving
IKEA Delft Delft
IKEA Delft Delft
IKEA Delft Delft

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Delft?

IKEA Delft wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 18335 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Deze grote Ikea is goed bereikbaar, heeft veel gratis parkeerplaatsen, houd duidelijk en goed rekening met de Corona maatregelen, mogelijkheid om even wat te eten en drinken, veel mooie woon ideeën.

Lees verder

5/5

Een mooie IKEA. Zowel de winkel als hoe de zaak vanwege COVID-19, Corona, is georganiseerd. Afhalen van bestelde goederen is goed geregeld, wel een aparte ervaring. Je komt in een grote, lege parkeerkelder met een code die je per mail ontvangt bij de bevestiging van jouw bestelling. Dan loop je naar een kerststalletje, euh... huisje waar een medewerker van IKEA zit. Die gaat de kar(ren) halen waar jouw bestelling op is klaar gezet. Jij mag ondertussen wachten in een ruimte met allemaal gele (IKEA) stoelen die twee aan twee keurig in een ruime anderhalve meter staan opgesteld. Met de kar kan je vervolgens heel makkelijk naar de auto lopen. Hou er wel rekening mee dat het tenminste 24 uur duurt om de spullen voor je klaar te zetten. Waarom dan geen 5 sterren? Omdat toen ik nog iets in de winkel nodig had - één klein dingetje - ik toch weer 35 minuten aan het wandelen was. Dat vind ik het enige nadeel van de grote winkel en de route die je gedwongen wordt te volgen. De volgende keer bestel ik dat dus ook weer via de website of app!

Lees verder

4/5

Ikea Delft is normaal gesproken niet mijn favoriete Ikea. Nu met de convid19 maakt het alleen maar erger. Er wordt wel maatregelen genomen maar al dat omloop omheiningen vind ik niet handig voor klanten. Ik ben er donderdagochtend geweest. Het was niet druk en dat omlopen maakt wel heel veel lopen voor jong en oud. Mensen houden helemaal niet aan de 1,5 meter tijdens het lange looproute is er ook geen controle. Wat is dan het nut. Binnen in de winkel is het toch weer zo krap mensen kunnen niet of vele houden niet aan de 1,5 meter. Dan is het nog steeds besmettingen mogelijk. Het is dan schijn veiligheid.

Lees verder

2/5

Grote maar overzichtelijke woonwinkel die echt alles heeft, ja ook voor schappelijke prijsjes. 4 X contact moment gehad met personeel en 4 X enthousiast en deskundig geholpen. Corona heeft wel een deuk geslagen in de voorraad maar men doet er alles aan om die achterstand in te lopen. Ikea Delft een grote pluim!

Lees verder

5/5

Half uur aan t zoeken geweest voor een plek voor de auto. 20 minuten in de rij staan wachten voor naar binnen te komen. Bij het restaurant was het helemaal drama, in de rij voor een plankje met papier en potlood, dat was t eerste loket, toen bij de tweede alles ingevuld, hoeveel personen, naam, e mail, mobielnr en ook nog een berg instructies. Vervolgens bij de counter in de rij, de counter is somber ingedeeld, ik denk dat ze het in de gevangenis beter hebben als ik nu bij ikea. Zijn we aan de beurt, staan ze gewoon ons eten pratend zonder mondkapje op te scheppen, hoe bedoel je dan al mijn gfgevens acher te laten??????

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Delft

Goed nieuws! Bij IKEA Delft in Delft kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Delft

Benieuwd naar andere locaties in Delft waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Delft zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Delft
Bridges House Hotel Delft Overnachting

Bridges House Hotel

Oude Delft 74

Kruidvat Delft Drogisterij

Kruidvat

Brabantse Turfmarkt 79-81

Kruidvat Delft Drogisterij

Kruidvat

Bastiaansplein 13

ICI PARIS XL Delft Verzorging

ICI PARIS XL

Bastiaansplein 2

BCC Delft Delft Elektronicawinkel

BCC Delft

Bastiaansplein 137

Jumbo Delft Supermarkt

Jumbo

Bastiaansplein 135

Andere IKEA locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Delft in Delft kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA B.V. Haarlem Haarlem Woonwinkel
IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven