IKEA Delft Delft

IKEA Delft

Bij IKEA Delft gelegen aan de Olof Palmestraat 1 in Delft kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Delft is één van de 15 locaties in Delft op CardMapr.

IKEA Delft

Olof Palmestraat 1 in Delft

Over IKEA Delft

In Delft aan de Olof Palmestraat 1 bevindt zich IKEA Delft. Bij IKEA Delft kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Delft een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

IKEA Logo

Categorie

Woonwinkel

Stad

Delft

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
Routebeschrijving
IKEA Delft Delft
IKEA Delft Delft
IKEA Delft Delft

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Delft?

IKEA Delft wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 17720 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bestellen via internet is een ramp. Dit zou anno 2020 echt beter moeten kunnen. Wanneer je producten thuis wilt bezorgen kijkt de site alleen naar de actuele voorraad bij jouw dichtstbijzijnde winkel. Hier valt ook niet aan te ontkomen gezien je je postcode in moet voeren en hij deze automatisch aanvult met de Ikea wel het meest in de buurt is. Dit is erg vervelend wanneer je spullen wilt bestellen die je desnoods pas over een aantal weken nodig hebt. De laatste twee keer is het eten in het restaurant ook niet meer wat het geweest is. Zweedse balletjes tot 2x toe uitgedroogd, slappe patat daarbij zijn de prijzen aan de hoge kant voor de kwaliteit wat je krijgt. Wat wel kwalitatief gezien dik in orde is dat is de kwaliteit van de meubels, kasten en de garanties die zij daar op geven. Ook is het assortiment van grote omvang en is er voor ieder wat wils.

Lees verder

3/5

Afgelopen week een grote spiegel gekocht. Veel te zwaar ding. Gaven die trienen mij geen bakfiets mee omdat de speigel niet groot genoeg was. Had verder geen zin in discussie. Hij was nondeju 170 bij 60 ! Het paste absoluut niet op mijn eigen fietsje. Het hele fifliaal was leeg door corona dus een bakfietsje meer of midner voor een half uur had geen verschil gemaakt. Spiegel weer teruggebrcht naar de kassa. Hou maar.

Lees verder

1/5

Net 7 keukens geleverd door transporteur, ondanks gemaakte afspraken keukens net nog niet uit de vrachtwagen gegooid. Geen pakbonnen aanwezig, alles door elkaar. Hoe valt dit in elkaar te zetten en hoe controleren dat alles geleverd is. Ikea niet bereikbaar om klacht in te dienen en te bespreken. Transport waar voor betaald wordt, valt ook onder de verantwoordelijkheid van Ikea

Lees verder

1/5

Ondanks de Carona regels , alles netjes geregeld 👍😃

Lees verder

5/5

Wij waren vandaag voor een nieuwe keuken naar de IKEA toe. Kom je aan bij dat kinderspeel gebeuren, smaland of zo, waar je je kroost voor een uurtje kwijt kan. Sta je daar met twee kleine kinderen te wachten, allebei overdreven blij. Ben je na een kwartier aan de beurt (overigens 1 wachtende voor ons en drie personeelsleden die lekker aan het beppen zijn) wordt je heel bot medegedeeld dat het vol zit. Ze plaatst opeens een aantal borden met wachttijden voor ons neus. Totaal niet klantvriendelijk. Kinderen teleurgesteld natuurlijk. Maar ja, de ijsjes zijn 50 cent dus de teleurstelling hebben we kunnen afkopen. Niet voor een keuken kunnen kijken omdat de kinderen door het ijsje volop druk waren geworden. Helaas pindakaas in onze oude keuken.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express bij IKEA Delft

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Delft

Naast IKEA Delft zijn er nog 15 andere locaties in Delft waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

ICI PARIS XL Delft Verzorging

ICI PARIS XL

Bastiaansplein 2

Rituals Delft Verzorging

Rituals

Jacob Gerritstraat 26

Pearle Opticiens Delft Delft Opticien

Pearle Opticiens Delft

Jac Gerritstraat 1/1-A