IKEA Groningen Groningen

IKEA Groningen

Bij IKEA Groningen gelegen aan de Sontweg 9 in Groningen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Groningen is één van de 6 locaties in Groningen op CardMapr.

IKEA Groningen

Sontweg 9 in Groningen

IKEA Logo

Betalen met creditcards bij IKEA Groningen in Groningen

In Groningen aan de Sontweg 9 bevindt zich IKEA Groningen. Bij IKEA Groningen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Groningen een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Groningen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
Routebeschrijving
IKEA Groningen Groningen
IKEA Groningen Groningen
IKEA Groningen Groningen

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Groningen?

IKEA Groningen wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 11517 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik wou hier een bed ophalen in Covid tijd, dit omdat het steeds niet besteld kon worden en mijn zoon wou dezelfde als zijn grote zus. Aangekomen bij de kassa gevraagd of ik direct naar het magazijn kon, een kassa medewerker vertelt me dat ik dan het deurtje onder de roltrap moest nemen dan was ik direct op de 1e verdieping. Inderdaad na door het 1 richting deurtje te gaan wordt ik verplicht de hele tentoonstelling vol toeristen door te lopen en dat in Corona tijd, volledig onbegrijpbaar. Na 5 minuten hardlopend mensen te ontwijken eindelijk aangekomen bij het magazijn, steekwagentjes op. Ik ga spullen zoeken en vraag een andere medewerker om een kar. Bijna klaar, staat er nog 1 ding op de lijst wat niet in dat magazijn ligt, ik bij de kassa vragen, kan ik alsnog tegen de stroom in terug naar de info bali in het midden van de magazijn opstelling waar alle toeristen langs moeten. Dus dat wat ze wouden voorkomen hebben ze ook in gefaald. Uiteindelijk loop ik na 50 minuten met mijn spullen de winkel uit, karretjes over speedbumps trekken want denk maar niet dat het parkeerterrein kar vriendelijk is net als de schuifdeuren en de lift die niet opengaan wordt je alleen maar tegengewerkt door deze winkel. Bah zo verschrikkelijk on-efficient en gewoon onbeschoft, doe iets aan jullie internet leveringen, want ik ga nooit mier iets afhalen op deze manier.

Lees verder

2/5

Mooie grote overzichtelijke winkel en ook nog eens goedkoop

Lees verder

5/5

Opzich een prima winkel, maar ik merkte dat er binnen in de Ikea helemaal geen rekening wordt gehouden met Corona. Zelfs in de “Corona rij” niet. Daarnaast is het zo druk dat het magazijn vaak leeg is en je, na de hele winkel doorlopen, niet het spul kan kopen waarvoor je kwam. Erg jammer. Wij zijn na vele negatieve ervaringen een beetje klaar met Ikea.

Lees verder

2/5

Kom je bij het restaurant bij de uitgang, staat er aangegeven dat je koffie en thee kunt kopen, ga je in de rij staan, ben je aan de beurt en dan wordt er gezegd: "Wegens Corona verkopen we hier geen koffie en thee". Ten eerste, geef dan aan dat je dit hier niet kopen en ten tweede vind ik het vreemd dat je wel hotdogs, ijsjes, broodjes enz. kunt kopen. #vreemdecoronaregels

Lees verder

3/5

Ondanks de goedbedoelde maatregelen een onoverzichtelijk broeinest voor nieuwe besmettingen. Alles loopt door elkaar en 1.5 mtr schijnt niet te bestaan. Let wel...dit ligt aan bezoekers en niet aan Ikea

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Groningen

Goed nieuws! Bij IKEA Groningen in Groningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Groningen

Benieuwd naar andere locaties in Groningen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Groningen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Groningen
Restaurant De Beren Groningen Groningen Restaurant
Q-Park Rademarkt Groningen Vervoer

Q-Park Rademarkt

Rademarkt 27

Q-Park Museum Centrum Groningen Vervoer

Q-Park Museum Centrum

Herepoortenmolendrift 2

Best Western Hotel Groningen Centre Groningen Overnachting
Pathé Groningen Groningen Ontspanning

Pathé Groningen

Gedempte Zuiderdiep 78

Andere IKEA woonwinkels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Groningen in Groningen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA B.V. Haarlem Haarlem Woonwinkel
IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven