IKEA Groningen Groningen

IKEA Groningen

Bij IKEA Groningen gelegen aan de Sontweg 9 in Groningen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

IKEA Groningen is één van de 6 locaties in Groningen op CardMapr.

IKEA Groningen

Sontweg 9 in Groningen

IKEA Logo

Betalen met creditcards bij IKEA Groningen in Groningen

In Groningen aan de Sontweg 9 bevindt zich IKEA Groningen. Bij IKEA Groningen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Woonwinkel, scoort IKEA Groningen een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Groningen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0900 2354532
IKEA Groningen Groningen
IKEA Groningen Groningen
IKEA Groningen Groningen

Reviews

Wat zeggen anderen over IKEA Groningen?

IKEA Groningen wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 11891 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Was er verschrikkelijk ongezellig en dan met name het restaurant gedeelte

Lees verder

3/5

Desondanks de corona maatregelen doet iedereen net of corona nooit heeft bestaan. Vooral de ouderen (risicogroep) had hier lak aan. Ik weet dat Ikea hier weinig aan kan doen als ze eenmaal in de winkel zijn, maar het is absoluut schrikbarend in mijn ogen. Wij komen hier liever op een moment dat het iets rustiger is, want de 1.5m is soms onmogelijk te hanteren in de smalle gangpaden. Het restaurant daarentegen was wel erg netjes geregeld. Veel ruimte tussen de zitplekken en iedereen kreeg een tafel aangewezen.

Lees verder

4/5

Had een aantal producten bij de IKEA besteld. Omdat ik deze snel nodig had heb ik de verzendkosten van 50 euro!! maar voor lief genomen. Heb vanwege de hoge bezorgkosten extra spullen besteld zodat ik die kosten enigszins kon rechtvaardigen voor mijzelf. De producten werden geleverd op de afgesproken datum maar er waren een aantal producten van de bestelling niet meegekomen/vergeten. Belde naar de klantenservice waar de klantenservicemedewerker haast met het schaamrood op de kaken moest vertellen dat het nageleverd zou worden maar dat ik wel 6 weken!!! moest wachten op die nalevering omdat deze via de reguliere postbezorging verzonden zou worden. Update: De datum van de nalevering is verstreken en het product is nog steeds niet binnen. Fijne winkel, behulpzame klantenservicemedewerkers, torenhoge bezorgkosten t.o.z. van andere webshops en de e-commerce afdeling is heel slecht in de nazorg!!!

Lees verder

1/5

Wisselende collecties, inspirerende woon- ideeën

Lees verder

4/5

Nieuwe keuken hier gekocht. Geen goede ervaringen mee. Wasbak was beschadigd nieuwe binnen gekregen bleek die ook beschadigd te zijn. Dit is zo nog 5 keer gebeurd voor dat we 1 binnen kregen die gerepareerd moest worden. Deze hebben we uiteindelijk maar gehouden omdat het elke keer 2 weken duurt tot dat we weer een andere wasbak binnen kregen. Waren ondertussen dus 2 maand verder met al deze wasbakken. IKEA zegt zelf dat ze duurzaam bezich zijn maar voor elke was bak kwam er 1 om de oude op te halen en 1 om de nieuwe te brengen NIET bepaald duurzaam te noemen vind ik. Zal zeker niet weer een keuken hier kopen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij IKEA Groningen

Goed nieuws! Bij IKEA Groningen in Groningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Groningen

Benieuwd naar andere locaties in Groningen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Groningen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Groningen
Restaurant De Beren Groningen Groningen Restaurant
Q-Park Rademarkt Groningen Vervoer

Q-Park Rademarkt

Rademarkt 27

Q-Park Museum Centrum Groningen Vervoer

Q-Park Museum Centrum

Herepoortenmolendrift 2

Best Western Hotel Groningen Centre Groningen Overnachting
Pathé Groningen Groningen Ontspanning

Pathé Groningen

Gedempte Zuiderdiep 78

Andere IKEA woonwinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent IKEA nog meer locaties. Naast IKEA Groningen in Groningen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle IKEA locaties
IKEA Delft Delft Woonwinkel

IKEA Delft

Delft

IKEA Haarlem Haarlem Woonwinkel

IKEA Haarlem

Haarlem

IKEA Amersfoort Amersfoort Woonwinkel

IKEA Amersfoort

Amersfoort

IKEA Amsterdam Amsterdam Woonwinkel

IKEA Amsterdam

Amsterdam

IKEA Barendrecht Barendrecht Woonwinkel

IKEA Barendrecht

Barendrecht

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Duiven