Interparking Bios map

Interparking Bios

6 · 66 recensies

Ruiterstraat 12, Groningen

Interparking Bios
Interparking Bios Interparking Bios
Interparking Bios Interparking Bios
Interparking Bios

Over Interparking

Voordelig parkeren in Groningen Centrum? Dat doe je bij Interparking Bios Parking. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Aan de Ruiterstraat 12 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Groningen ligt Interparking Bios. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 66 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking Bios accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 136 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 69 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Dee Borah
Google Maps Logo

Vreselijk krap!!!! Ga ik nooit weer parkeren, dan maar een stukje lopen. Draamaaaaaa

Dee Borah 3 maanden geleden
Mandy B
Google Maps Logo

Heel erg weinig ruimte om elkaar fatsoenlijk te passeren. Wel handig dat je een plek van te voren kan reserveren.

Mandy B 6 maanden geleden
Roderik Dekker
Google Maps Logo

Kleine garage met te kleine vakken en nauwelijks manouvreerruimte, de QR betaalcode was onleesbaar geprint.

Roderik Dekker 8 maanden geleden
Wolter Deelman
Google Maps Logo

Prima parkeergarage, alleen een beetje klein, en je moet even zoeken naar de betaalpaal als je niet naar de bios zelf gaat, maar de stad in.

Wolter Deelman 8 maanden geleden
shernarda dossett
Google Maps Logo

Het is een goeie parkeergarage wel wat krapjes maar ondanks het grote auto waar we in reden konden we toch snel parkeren en er ook snel weer eruit het is ook lekker dicht bij de stad leuk dat er cafés zijn waar je gelijk wat kunt eten en drinken en een bios waar je gezellig naar de film kan. Het was mijn eerste keer in de stad Groningen en kom zeker wel nog een keer terug

shernarda dossett 9 maanden geleden
Veronique Nijman
Google Maps Logo

Aller eerst raad ik deze parkeergarage écht af voor grote auto's 🤣 Voor kleinere auto's is het wel oké, je kunt er voor €10,- per dag staan. Toen ik de parkeergarage inreed leek het "krappe" mee te vallen, na het lezen van de reviews. Maar naar de uitgang van de parkeergarage rijden was nogal een dingetje.. Ik stond op de -2 verdieping en daarvoor moest je dus naar beneden rijden. Maar op precies die zelfde plek, kunnen ook auto's naar boven komen rijden. Er is geen plek om elkaar te ontwijken. Verder is de reservering goed verlopen via internet. En hebben we geen problemen gehad met het kaartje om in en uit te rijden.

Veronique Nijman 10 maanden geleden
Aline Dassel
Google Maps Logo

Parkeerplaatsen nogal krap. Hadden online, onderweg vlak voor aankomst, een dagkaart gekocht (wat zeker een aanrader is qua prijs) , en omdat je dan je kenteken op moet geven, reken je op tentekenherkenning. Maar zo werkt het niet. Op de bevestiging niet doorgescrold naar het verhaal over de QR-code, dus uitrijden lukte niet. Was een crime om er weer uit te komen. Bij de contactknop kun je niet zien of er überhaupt wat gebeurt, duurt eindeloos voor er iemand reageert, en bij het 06-nummer krijg je voicemail! En krijg je dan iemand aan de lijn, dan zeurt die erover dat je zonder auto bij de uitrit staat... Ja duh, het is zo krap dat je anders anderen erg ophoudt als je daar blijft staan. Maar goed, in het vervolg weet ik hoe het werkt.. De locatie is wel goed.

Aline Dassel 1 jaar geleden
John Plagge
Google Maps Logo

Lekker dicht bij het centrum, en wij vonden het niet duur

John Plagge 1 jaar geleden
Oh Hallo
Google Maps Logo

Krappe parkeerplaats. Wel lekker midden in de stad.

Oh Hallo 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Groningen (Binnenstad-Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking IJ-oever Centrum
Interparking Bios
parkeergarage Kruitmolen
Interparking Oppidium
Bigshops Parkboulevard
Central Plaza Parking (Interparking)
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
parkeergarage Kruitmolen
P1 - Rijnstate
Interparking ZGT Hengelo
Parkeergarage Alexandrium Noord
Interparking - Arrivals Parking
Parkeergarage Damsterdiep
Parkeergarage Euroborg
Interparking Maankwartier Centrum
P1 - Rijnstate
Parkeergarage Zuyderland
Odaparking
City Guide

Wat te doen in Groningen

Misschien wel een van de leukste studentenstad van Nederland. Vooral het nachtleven van Groningen is iets wat je moet hebben meegemaakt. Groningers staan ook bekend om hun gezelligheid.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Groningen. Meer van dit lees je in onze Groningen City Guide.