Interparking Centrum map

Interparking Centrum

6.6 · 762 recensies

Haddingestraat 6, Groningen

Interparking Centrum
Interparking Centrum Interparking Centrum
Interparking Centrum Interparking Centrum
Interparking Centrum

Over Interparking

Voordelig parkeren in Groningen Centrum? Dat doe je bij Interparking Centrum. Reserveer nu vooraf je parkeerplek vanaf € 10,- voor een hele dag!

Aan de Haddingestraat 6 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Groningen ligt Interparking Centrum. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 762 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking Centrum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 136 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 69 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Daniel Schlingmann
Google Maps Logo

Zeer smalle doorgangen om naar een ander nivo te gaan met de auto.

Daniel Schlingmann 1 maand geleden
Jan Mensen
Google Maps Logo

Erg praktisch, midden in het centrum bij de vismarkt. Maar als parkeervoorziening niet berekend op moderne grotere auto's. De draaihoeken naar de verdiepingen zijn beangstigend krap. Ik kan me voorstellen dat deze parking de nodige schaafwonden aan portieren oplevert. Met middenklassers en groter is het beter de parking bij het forum op te zoeken als een centrum locatie de voorkeur geniet.

Jan Mensen 1 maand geleden
Jessica linders
Google Maps Logo

Superrr smal en duur! Wel top gelegen qua locatie 👏

Jessica linders 1 maand geleden
Dirk Jan Smids
Google Maps Logo

Mooie ruime garage, maar wel flink aan de prijs. Daardoor 3 ipv 4 sterren.

Dirk Jan Smids 4 maanden geleden
Martin de Jong
Google Maps Logo

Duur. Op website staan lagere tarieven. Eenmaal ter plaatse kun je dit niet regelen. Beheerder was hier bepaald niet op aanspreekbaar. Hele botte reactie. Pfff. Beter net iets verder weg staan dan maar. Bv Boterdiep of P+R. PS. Gezien de reactie van de eigenaar moet je er kennelijk een aardige studie van maken, wat je ter plaatse en wel en niet kunt regelen. Alert zijn dus!

Martin de Jong 7 maanden geleden
Twan b
Google Maps Logo

De locatie is prima, alleen erg krap En steile helling, gelukkig is mijn auto Niet groot (suzuki swift)

Twan b 10 maanden geleden
Marnie Van heiningen
Google Maps Logo

Ruime goed verlichte garage, uiteraard is parkeren altijd te duur, haha, maar mooi dicht bij centrum, geen klagen schone garage ook.

Marnie Van heiningen 10 maanden geleden
S.H. Gonzalez
Google Maps Logo

De bochten niet goed ontworpen. Te weinig ruimte tussen de verdiepingen m.b t. Bochten die verbinden de verdiepingen.

S.H. Gonzalez 10 maanden geleden
Olivier de Jong
Google Maps Logo

Grote plus: parkeren dicht bij centrum/vismarkt. Het is wel wat verbeterd, maar het blijven smalle parkeerplekken. Niet geschikt voor mensen die niet zo goed zijn in het besturen van hun auto. Die pik je er hier zo uit, want geven 1 of 2 sterren 😁 En parkeerplekken gaan verloren door slecht geparkeerde auto's die 1,5 plek innemen. Oppassen bij de smalle doorgangen tussen de verdiepingen.

Olivier de Jong 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Groningen (Binnenstad-Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Parkeergarage Forum
Interparking Victoriberg
Interparking Helicon
Interparking Markthal
Parkeergarage ABC
Interparking Hoog Catharijne P2
Stadshart Zoetermeer P8
Parkeergarage Damsterdiep
Parkeergarage Euroborg
Parkeergarage Zuyderland
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Interparking Stadshart
Interparking IJDock
Interparking Bios
Parkeergarage Damsterdiep
parkeergarage Kruitmolen
Interparking WTC-Beursplein
Parkeergarage Springweg
City Guide

Wat te doen in Groningen

Misschien wel een van de leukste studentenstad van Nederland. Vooral het nachtleven van Groningen is iets wat je moet hebben meegemaakt. Groningers staan ook bekend om hun gezelligheid.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Groningen. Meer van dit lees je in onze Groningen City Guide.