Interparking Boterdiep map

Interparking Boterdiep

7.4 · 3 recensies

Boterdiep 85, Groningen

Interparking Boterdiep
Interparking Boterdiep

Over Interparking

Aan de Boterdiep 85 in het gebied 'Hortusbuurt-Ebbingekwartier' in Groningen ligt Interparking Boterdiep. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Interparking Boterdiep accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hortusbuurt-Ebbingekwartier hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Evert Harpal
Google Maps Logo

Evert Harpal 10 maanden geleden
Frits Haverkamp
Google Maps Logo

Prima garage, tevens meer dan voldoende plekken aan de plantsoenzijde, doch gereserveerd voor bewoners. Tevens is dit niet de officiële pagina van de garage!

Frits Haverkamp 2 jaar geleden
wim wijnholts
Google Maps Logo

Deze garage 1200 plekken groot met 16 minder valide plaatsen aan de UMCG kant maar geen enkele plek aan de plantsoen kant. Dit is de uitgang die op Botermolendrift uitkomt. kijk hier eens naar ruimte zat. Direct naast het liftportaal kan gemakkelijk

wim wijnholts 3 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Groningen (Hortusbuurt-Ebbingekwartier) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Parkeergarage IJburgplein
Interparking Stadhuis
Interparking Boterdiep
Interparking World Port Center
Interparking WTC-Beursplein
Interparking Hoog Catharijne P1
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Stadshart Zoetermeer P8
Interparking Circus
Tergooi Ziekenhuis - locatie Hilversum
Interparking WTC The Hague
Interparking WTC-Beursplein
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Interparking WTC The Hague
Interparking - Arrivals Parking
Interparking Markthal
Interparking WTC-Beursplein
Interparking Hoog Catharijne P1
City Guide

Wat te doen in Groningen

Benieuwd wat je naast Interparking Boterdiep nog meer in of rondom Groningen (Hortusbuurt-Ebbingekwartier) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Hortusbuurt-Ebbingekwartier.