JD Sports map

JD Sports

4.2 · 95 recensies

Langestraat 68, Alkmaar

JD Sports
JD Sports JD Sports
JD Sports

Over JD Sports

Bij JD Sports kan je terecht voor alle streetwear, maar ook voor je voetbal schoenen en accessoires. Scoor hier je nieuwe outfit!

Aan de Langestraat 68 in het gebied 'Binnenstad-West' in Alkmaar ligt JD Sports. Zoek je in de categorie sportwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 95 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 4.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, JD Sports accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 71 locaties in Alkmaar waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-West hebben we nog 29 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Lucy van Rijn
Google Maps Logo

Nog niet eens 1 ster waard, heb weken terug Nike Air Max besteld en betaald. Nog steeds niet binnen, telefonisch onbereikbaar en via de mail krijg ik ook geen gehoor. Bestel hier niks!!!!!

Lucy van Rijn 1 week geleden
TimZorrzZ
Google Maps Logo

Ik kan mij totaal niet vinden in de onderstaande reviews. De bestelling van A tot Z is vlekkeloos verlopen. Het retour brengen in de winkel ging ook prima. De dame achter de balie was vriendelijk en zij dat het geld binnen 1 tot 3 werkdagen er op moest staan. Dit was al na 1 dag! Kort om prima ervaring.

TimZorrzZ 1 maand geleden
Wes Dorpen
Google Maps Logo

28 maart slippers besteld... moeten helaas nog steeds aankomen... krijg totaal geen bericht of factuur... behalve het bericht dat ik moet wachten tot ik een bericht krijg. Volgende keer weer via bol.com

Wes Dorpen 1 maand geleden
agnes de Jongh
Google Maps Logo

2 dagen meerdere keren gebeld, er wordt niet opgenomen........

agnes de Jongh 2 maanden geleden
Jelle Moerman
Google Maps Logo

Heel slecht heb een broek besteld van €50 besteld maar niet binnengekregen OPLICHTERS mensen bestel hier niet

Jelle Moerman 3 maanden geleden
Scapa
Google Maps Logo

Openingstijden online komen niet overeen met de winkel, coronatijd wordt er dan geroepen, terwijl dat nu toch wel voorbij is. Half uur in de kou staan wachten, terwijl 4 man personeel rondloopt. 9.30 uur eindelijk naar binnen kunnen en dan direct horen dat het product er niet is. Meisje bij de kassa wel vriendelijk. Kleine moeite om deze vraag meteen te beantwoorden. Service erg slecht, telefonisch niet bereikbaar en willen geen moeite doen voor een klant. Laatste bezoek aan deze winkel.

Scapa 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij JD Sports

Goed nieuws! Bij JD Sports in Alkmaar kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
JD Sports

Alle JD Sports sportwinkels

Bij JD Sports kan je terecht voor alle streetwear, maar ook voor je voetbal schoenen en accessoires. Scoor hier je nieuwe outfit!

Benieuwd naar andere JD Sports sportwinkels in Nederland? JD Sports heeft in totaal 28 vestigingen waaronder deze in Alkmaar (Binnenstad-West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van JD Sports lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle JD Sports sportwinkels
JD Sports
JD Sports
JD Sports Hilversum
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports
JD Sports Leeuwarden
City Guide

Wat te doen in Alkmaar

Alkmaar is een echte kaasstad. Maar Alkmaar heeft veel meer te bieden dan lekkere kaas. Het barst ban de leuke cafe's, musea en restaurants. Alkmaar is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Alkmaar. Meer van dit lees je in onze Alkmaar City Guide.