Jumbo Groningen

Jumbo

Bij Jumbo gelegen aan de Boumaboulevard 525 in Groningen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Jumbo is één van de 8 locaties in Groningen op CardMapr.

Jumbo

Boumaboulevard 525 in Groningen

Betalen met creditcards bij Jumbo in Groningen

In Groningen aan de Boumaboulevard 525 bevindt zich Jumbo. Bij Jumbo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt scoort Jumbo een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Groningen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 317 5580
Jumbo Groningen
Jumbo Groningen
Jumbo Groningen

Reviews

Wat zeggen anderen over Jumbo?

Jumbo wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2125 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hallo Jumbo, Sinds kort doe ik (ivm corona) bij dit filiaal mijn weekboodschappen. Al met al een prima ervaring. (Voor de corona-klagers in de reviews: misschien moet je niet boodschappen doen op de drukste momenten van de week.) Toch twee puntjes van feedback: 1. Ik kom regelmatig thuis om te ontdekken dat ik allerlei producten heb gepakt die blijkbaar al ruim over datum waren. Vakkenvullers horen hier toch op te controleren tijdens het vullen/spiegelen? 2. Het aantal mannelijke jumbo-medewerkers die out of their way gaat om ergens midden in de winkel een vorm van contact te zoeken, is echt ongekend. Ik wil gewoon even ongestoord (met oordopjes in en mondkapje op) mijn weekboodschappen kunnen doen. Het geeft mij als klant echt een verschrikkelijk ongemakkelijk en opgelaten gevoel.

Lees verder

2/5

Parkeerkosten praktisch onvermijdelijk en hoog. Vanaf 25 euro aan boodschappen aan de kassa volledig gecompenseerd door de Jumbo. Goede service; Geen moeilijk gedoe voor parkeervergoeding m.b.t. de €25 ondergrens bij meerdere bonnetjes, het meerekenen van pakket verzendkosten of na €x statiegeld reductie, waardoor je na aftrek van €x uitkomt op €24,94. Indeling voelt zeer logisch. De grote winkel is echter ongeschikt voor een snelle of kleine boodschap, helemaal i.c.m. de parkeerkosten. Regeling van parkeerkosten vergoeding mogen duidelijker aangegeven worden. Het is mij onbekend of de vergoeding van parkeerkosten vanaf €25 tijdelijk een actie is, of gewoon het standaard beleid.

Lees verder

5/5

Er wordt niet gehandhaafd op mondkapjes. Zojuist meerdere mensen zonder mondkapje aangetroffen die geholpen werden door medewerkers zonder er op aangesproken te worden. Dus, mocht u iemand zijn die de zorg wilt belasten en liever geen mondkapje op doet wanneer u winkelt, bij deze Jumbo vinden ze dat helemaal goed!

Lees verder

2/5

Hele fijne Jumbo maar in tijden van Corona mij iets te druk. Misschien 1/3 van het totaal toelaten ipv de volledige aantallen ;) Voor mensen die zich niet fijn voelen in grote menigtes.... Kom gelijk na openingstijd of heel laat in de avond.. Dan is het rustig.

Lees verder

4/5

Speciale gedeeltes voor het vegan aanbod, waaronder ook spullen die normaal niet in de supermarkt te verkrijgen zijn. Extra pluspunt is de verse vegan sushi die je klaar kan laten maken.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Jumbo

Goed nieuws! Bij Jumbo in Groningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Groningen

Benieuwd naar andere locaties in Groningen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Groningen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Groningen
Restaurant De Beren Groningen Groningen Restaurant
Q-Park Rademarkt Groningen Vervoer

Q-Park Rademarkt

Rademarkt 27

Q-Park Museum Centrum Groningen Vervoer

Q-Park Museum Centrum

Herepoortenmolendrift 2

Best Western Hotel Groningen Centre Groningen Overnachting
Pathé Groningen Groningen Ontspanning

Pathé Groningen

Gedempte Zuiderdiep 78

Humphrey's Restaurant Groningen Groningen Restaurant
Rituals Groningen Verzorging

Rituals

Herestraat 12

Andere Jumbo supermarkten in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Jumbo nog meer locaties. Naast Jumbo in Groningen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Jumbo locaties
Jumbo Zetten Supermarkt

Jumbo

Zetten

Jumbo Barendrecht Supermarkt

Jumbo

Barendrecht

Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Zwolle

Jumbo Almere Supermarkt

Jumbo

Almere

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

's-Hertogenbosch

Jumbo Dordrecht Supermarkt

Jumbo

Dordrecht