KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg Amsterdam

KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg

Bij KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg gelegen aan de Daniël Goedkoopstraat 31-E in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg

Daniël Goedkoopstraat 31-E in Amsterdam

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg in Amsterdam

In Amsterdam aan de Daniël Goedkoopstraat 31-E bevindt zich KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg. Bij KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Bouwmarkt scoort KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg

Voor de actuele openingstijden van KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 238 6333
KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg Amsterdam
KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg Amsterdam
KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg?

KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg krijgt een beoordeling van 7.6/10 gebasseerd op 224 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Op 14-2 producten gekocht, diezelfde avond ging de lockdown in. Aantal keer website bekeken en telkens was het niet mogelijk om te retourneren. Vandaag heb ik de site opnieuw bekeken en toen kon het wel. Gelijk afspraak gemaakt en ben langs gegaan. Wat een vreselijk personeel, hebben nog nooit van het woord klantenservice gehoord. Ze weigerde het retour te nemen. Alle winkels 100 dagen retourrecht en super coulant, behalve de Karwei in Amsterdam. Asociaal personeel.

Lees verder

1/5

Klantenservice doet precies niks omdat ze ‘ los staan ‘ van de winkels... en in Ams moet er echt wat gebeuren aan bepaald personeel om te voorkomen dat er een incompleet pvc pakket is meegeven aan mijn moeder, die mega zwaar is en dan ook met 20% ipv 25% korting.. ‘ retouren moet echt bij ons ‘.. wij komen nooit in de buurt van Spaklerweg en zijn speciaal daar naar toe gereden omdat het nergens op voorraad is.. zou handig zijn dat je het gewoon in alle winkels kunt retourneren... echt bar slecht.

Lees verder

1/5

Erg slecht ik zocht naar bakstenen richard zei dat ze die niet hadden maar het staat op de site hij zei kijk maar daar achter ergens want er zijn er nog 25 ik was achter geweest maar daar lagen ze niet op mijn vraag wanneer er weer een nieuwe pallet zou komen zei hij je denkt toch niet dat ik een nieuwe pallet ga bestellen van ruim 700 stenen als jij er maar 12 wil toen zei ik dat ik er vorige maand 18 had gekocht hij verwees mij naar een bouwmarkt nou dat is karwei toch ook ?

Lees verder

1/5

Weigerden helaas een kast terug te nemen die via het Click & Collect systeem is gekocht, hetgeen men overal mag retourneren. Commentaar van de winkel vermelde dat de kast te groot is, mooi voorbeeld van het probleem bij de klant neer leggen en 0 service gerichtheid.

Lees verder

1/5

Je zou denken dat wie (nog) een baan buiten de deur heeft en op een 'veilige locatie', daar blij mee is, maar niet de werknemers bij Karwei Spaklerweg vanmiddag. My god, het werd nog net niet naar me toe gegooid toen ik daar kwam om mijn bestelde en betaalde spullen op te halen. Heel vreemd. Die 1 ster heb ik gegeven omdat ik zonder ster niet op 'posten' kon drukken.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel Amsterdam Restaurant
QO Amsterdam Amsterdam Overnachting

QO Amsterdam

Amstelvlietstraat 4

HANOS Amsterdam Amsterdam Groothandel

HANOS Amsterdam

Spaklerweg 51-55

Bastion Hotel Amsterdam Amstel Amsterdam Overnachting

Bastion Hotel Amsterdam Amstel

Verlengde van Marwijk Kooystraat 30

Mercure Hotel Amsterdam City Amsterdam Overnachting

Mercure Hotel Amsterdam City

Joan Muyskenweg 10

Loogman tanken & wassen Amsterdam Amsterdam Vervoer

Loogman tanken & wassen Amsterdam

Van Marwijk Kooystraat 10

Postillion Hotel Amsterdam Amsterdam Restaurant

Postillion Hotel Amsterdam

Paul van Vlissingenstraat 9-11

SPAR express A'dam Utrechtse Brug Amsterdam Supermarkt

Andere Karwei bouwmarkten in Nederland

Benieuwd naar andere Karwei bouwmarkten in Nederland? Karwei heeft in totaal 131 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle bouwmarkten van Karwei te vinden.

Bekijk alle Karwei bouwmarkten