KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk Broek op Langedijk

KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk

Bij KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk gelegen aan de Middelmoot 10 in Broek op Langedijk kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk is één van de 2 locaties in Broek op Langedijk op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk

Middelmoot 10 in Broek op Langedijk

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk in Broek op Langedijk

In Broek op Langedijk aan de Middelmoot 10 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk. Bij KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Karwei Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Broek op Langedijk

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0226 317 700
Routebeschrijving
KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk Broek op Langedijk
KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk Broek op Langedijk
KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk Broek op Langedijk

Reviews

Wat zeggen anderen over KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk?

KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 584 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hele fijne service! Er was een hele mooie (zwembad) aanbieding en na een telefoontje was het apart gezet. Aangekomen stond er een rij ivm de nieuwe maatregelen en er was genoeg ruimte om 1,5 mtr afstand te houden tussen medeshoppers. Karretjes schoongemaakt en gratis aan klanten uitgedeeld en daarna naar binnen, werd goed in de gaten gehouden hoeveel man er binnen was. Eenmaal binnen erg fijn geholpen en geadviseerd met producten zoals tabletten etc om zo lang mogelijk plezier te hebben van een schoon zwembad. Vriendelijk personeel en goed geadviseerd een mooi zwembad en happy kids! 👍

Lees verder

4/5

Hele grote karwei met een ruim assortiment bouw en decoratie artikelen. Bij binnenkomst wordt je verwelkomt door een personeelslid. Als je wat specifiek zoekt vraag je het haar/hem. Hoef je niet de hele toko door. Hele goeie service. Ik kom er voor wat vogelvoer spulletjes voor in de tuin. Heel leuk assortiment.

Lees verder

4/5

Hele grote winkel waar je volop inspiratie kan opdoen. En natuurlijk alles kunt vinden voor bouw en verbouw.

Lees verder

4/5

Veel klanten en medewerkers houden geen 1,5 m afstand. Net als in de supermarkt trouwens.

Lees verder

1/5

Prachtige bouwmarkt. Indeling zou praktischer kunnen. Wat ik een minpuntje vind is dat je na het afrekenen een tegoedbonnetje krijgt van 1 euro of je nu voor 100 of ruim 200 euro hebt uitgegeven. Waarom niet gelijk verrekenen. En heb je spullen over die je terug brengt, dan denk je alle geld terug te krijgen. Mooi niet, het tegoedbonnetje wordt weer verrekend. Dan heb je ook nog de artikelen met een vaste lage prijs, daar krijg je weer geen korting op. En zo heb je overal wat.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Broek op Langedijk

Benieuwd naar andere locaties in Broek op Langedijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Broek op Langedijk zijn er nog 2 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Broek op Langedijk
Pearle Opticiens Broek Op Langedijk Broek op Langedijk Opticien
KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk Broek op Langedijk Bouwmarkt