KARWEI bouwmarkt Bussum Bussum

KARWEI bouwmarkt Bussum

Bij KARWEI bouwmarkt Bussum gelegen aan de De Nieuwe Vaart 4-18 in Bussum kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Bussum is één van de 8 locaties in Bussum op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Bussum

De Nieuwe Vaart 4-18 in Bussum

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Bussum in Bussum

In Bussum aan de De Nieuwe Vaart 4-18 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Bussum. Bij KARWEI bouwmarkt Bussum kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Bouwmarkt scoort KARWEI bouwmarkt Bussum een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden KARWEI bouwmarkt Bussum

Voor de actuele openingstijden van KARWEI bouwmarkt Bussum in Bussum raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of KARWEI bouwmarkt Bussum nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Bussum

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

035 678 1414
KARWEI bouwmarkt Bussum Bussum
KARWEI bouwmarkt Bussum Bussum
KARWEI bouwmarkt Bussum Bussum

Reviews

Benieuwd naar de reviews van KARWEI bouwmarkt Bussum?

KARWEI bouwmarkt Bussum krijgt een beoordeling van 8/10 gebasseerd op 248 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Super mooie winkel, beetje afgelegen op een industrieterreintje, vaak erg druk met laden en lossen van vrachtwagens maar wat een mooie winkel zeg.

Lees verder

5/5

De winkel zit een beetje verstopt, maar is verrassend groot. Keurig gesorteerd en veel keus. Bij de kassa een beetje rommelig omdat mensen van 3 kanten komen.

Lees verder

4/5

Nu na drie vervelende ervaringen is het toch eens tijd voor een review.. Wat een chagrijnig, zuur en vervelend personeel loopt daar rond zeg. Niet te doen. Telefonisch of face-to-face het maakt geen verschil, totaal niet behulpzaam kortaf en ook niet eens mijn vragen kunnen beantwoorden. Ik woon 100 meter van deze karwei vandaan maar ik rijd wel even naar Huizen! Doei Karwei Bussum!

Lees verder

1/5

Oppassen. Online bestellen van een 'voorraad' artikel, wil NIET zeggen dat het op voorraad is. Na 72uur bevestigde en betaalde bestelling geen enkele verdere mail, terwijl na 4 uur afhalen van voorraadartikel mogelijk zou zijn. Navraag bij het filiaal zojuist: Voorraad op de site is niet voorraad in de winkel. Nu blijkt ook niet voorraad in het centrale magazijn. Voorraad bij de leverancier dan? Nee, dat weten wij niet wamt wij zijn Karwei en niet de leverancier.🥳🤣 Was het wel een 'click & go' artikel?! Uhhh, is dat iets anders dan een voorraad artikel dan? Click & go niet gezien in de bestelroute online. Ja, dat is een icoontje achter her artikel. Dan maar een extra dweil bestellen voordat de matten, over 2 weken misschien'? geleverd worden....Even heel goed oppassen. In de zgn. customer journey hebben ze het met online niet echt goed begrepen dus! Geen echt online bedrijf dat nog niet eens halverwege de digitale transformatie is, als men niet eens in de voorraad-gegevens van de leveranciers online real-time kan raadplegen. Schraal businessmodel voor deze 'Covid19-tijdgeest'.

Lees verder

3/5

Mijn ervaring met Karwei ik vraag of zij vloerzand hebben voor zand en cement vloer en helaas weten zij niet wat het is. Wat is zand en cement afwerkvloer zegt een bouw handel ???

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Bussum?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Bussum, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Bussum

Benieuwd wat je naast KARWEI bouwmarkt Bussum nog meer in of rondom Bussum kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Bussum.

Anna van Toor - Bussum Bussum Mode

Anna van Toor - Bussum

Havenstraat 116

Pearle Opticiens Bussum Bussum Opticien
ICI PARIS XL Bussum Verzorging

ICI PARIS XL

Havenstraat 114

Hans Anders Opticien Bussum Bussum Opticien
Station Naarden bussum Bussum Vervoer

Station Naarden bussum

Stationsweg 3

Q-Park P+R Slochterenlaan Bussum Vervoer

Q-Park P+R Slochterenlaan

Slochterenlaan

Proeflokaal Bregje Bussum Bussum Restaurant

Proeflokaal Bregje Bussum

Wilhelminaplantsoen 7

Trekpleister Bussum Drogisterij

Trekpleister

Veerstraat 17

Andere Karwei bouwmarkten in Nederland

Benieuwd naar andere Karwei bouwmarkten in Nederland? Karwei heeft in totaal 131 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze KARWEI bouwmarkt Bussum toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle bouwmarkten van Karwei te vinden.

Bekijk alle Karwei bouwmarkten