Karwei map

Karwei

8 · 335 recensies

De Nieuwe Vaart 4-18, Bussum

Gesloten

Karwei
Karwei Karwei
Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei
Bekijk meer
Karwei

Over Karwei

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Aan de De Nieuwe Vaart 4-18 in het gebied 'Hooftlaan' in Bussum ligt Karwei. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 335 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Karwei accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 23 locaties in Bussum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hooftlaan hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De openingstijden van Karwei zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00. Op zaterdag opent Karwei om 09:00 en sluit om 18:00. Bezoekers kunnen op zondag terecht van 12:00 tot 17:00.

Houd er rekening mee dat op feestdagen de openingstijden kunnen afwijken. Voor de meest actuele informatie over de openingstijden van Karwei, wordt aangeraden om de website te raadplegen of telefonisch contact op te nemen.

Karwei

Alle Karwei bouwmarkten

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Benieuwd naar andere Karwei bouwmarkten in Nederland? Karwei heeft in totaal 131 vestigingen waaronder deze in Bussum (Hooftlaan) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Karwei lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Karwei bouwmarkten
Karwei bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt
Karwei
Karwei bouwmarkt Hoogeveen
Karwei bouwmarkt Hoorn
Karwei bouwmarkt Rijssen
Karwei bouwmarkt Wijk bij Duurstede
Karwei
Karwei
Karwei bouwmarkt Harderwijk
Karwei bouwmarkt Kampen
Karwei bouwmarkt Veenendaal
Karwei bouwmarkt Venlo-Tegelen
Karwei bouwmarkt Delfgauw
Karwei bouwmarkt Enschede
Karwei bouwmarkt Leeuwarden
Karwei bouwmarkt Maastricht-Zuid
Karwei bouwmarkt Numansdorp
Karwei bouwmarkt Schijndel
City Guide

Wat te doen in Bussum

Benieuwd wat je naast Karwei nog meer in of rondom Bussum (Hooftlaan) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Hooftlaan.