KARWEI bouwmarkt Bussum map

KARWEI bouwmarkt Bussum

8 · 285 recensies

De Nieuwe Vaart 4-18, Bussum

KARWEI bouwmarkt Bussum
KARWEI bouwmarkt Bussum KARWEI bouwmarkt Bussum
KARWEI bouwmarkt Bussum KARWEI bouwmarkt Bussum
KARWEI bouwmarkt Bussum

Over Karwei

Geen punt bij KARWEI bouwmarkt Bussum! KARWEI bouwmarkt Bussum is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij KARWEI bouwmarkt Bussum klaar je de klus!

Aan de De Nieuwe Vaart 4-18 in het gebied 'Hooftlaan' in Bussum ligt KARWEI bouwmarkt Bussum. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 285 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, KARWEI bouwmarkt Bussum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 21 locaties in Bussum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hooftlaan hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Brigitte L-W
Google Maps Logo

Ligt heel erg achteraf en lijkt van buiten onaantrekkelijk en klein. Binnen heel groot en mooi assortiment, ook leuke interieur artikelen en wat meubels. Hele vriendelijke behulpzame medewerkers.

Brigitte L-W 3 weken geleden
Martine Cranen
Google Maps Logo

Zeer klantonvriendelijk behandeld door mevrouw met kort haar. Ze stond bij de informatiebalie. Ik vroeg haar wat ik nodig had voor elektrawerk. Ze wist er niks van en ik moest zelf maar de hele winkel rondzoeken op zoek naar iemand die het misschien wel zou weten. Na zoeken en niemand kunnen vinden nog een keer terug in de hoop dat ze een collega om raad kon vragen, maar ik kon het zelf uitzoeken. Ze leek erg gestresst met haar fake glimlach. Afgrijselijk

Martine Cranen 4 weken geleden
Frank Olberts
Google Maps Logo

De producten zijn prima, maar daarover online een vraag stellen is een beproeving. Eerst gebeld, daarna moest de vraag via de chat worden gesteld. De chat werd uiteindelijk niet meer beantwoord. Daarna weer gebeld. De e-mails met de "oplossing" sloegen nergens op of het was een herhaling van de oplossing die ik zal al had gevonden hetgeen ik ook al had gemaild. De foto's in de instructie lijken van een ander product dan het relevante artikelnummer. De instructie is daardoor onduidelijk. Tamelijk hopeloos.

Frank Olberts 2 maanden geleden
Chris Leijdekker
Google Maps Logo

compleet genoeg voor particulieren. Fijne winkel in Bussum met ruim parkeren

Chris Leijdekker 2 maanden geleden
Ronald Snel
Google Maps Logo

Duidelijke verbouwd van alles wat je nodig kan hebben

Ronald Snel 9 maanden geleden
Karwei

Alle Karwei bouwmarkten

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Benieuwd naar andere Karwei bouwmarkten in Nederland? Karwei heeft in totaal 131 vestigingen waaronder deze in Bussum (Hooftlaan) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Karwei lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Karwei bouwmarkten
KARWEI bouwmarkt Broek op Langedijk
KARWEI bouwmarkt Den Bosch-West
KARWEI bouwmarkt Franeker
KARWEI bouwmarkt Hillegom
KARWEI bouwmarkt Hulst
KARWEI Krimpen aan den IJssel
KARWEI bouwmarkt Cuijk
KARWEI bouwmarkt Druten
KARWEI bouwmarkt Gemert
KARWEI bouwmarkt Hoogeveen
KARWEI bouwmarkt Ter Apel
KARWEI bouwmarkt Uden
KARWEI bouwmarkt Barendrecht-Reijerwaard
KARWEI bouwmarkt Hulst
KARWEI bouwmarkt Roelofarendsveen
KARWEI bouwmarkt Steenbergen
KARWEI bouwmarkt Weesp
KARWEI bouwmarkt Wijk bij Duurstede
City Guide

Wat te doen in Bussum

Benieuwd wat je naast KARWEI bouwmarkt Bussum nog meer in of rondom Bussum (Hooftlaan) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Hooftlaan.