KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt Den Haag

KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt

Bij KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt gelegen aan de Uitenhagestraat 87 in Den Haag kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt is één van de 86 locaties in Den Haag op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt

Uitenhagestraat 87 in Den Haag

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt in Den Haag

In Den Haag aan de Uitenhagestraat 87 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt. Bij KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Karwei Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Den Haag

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 345 1702
Routebeschrijving
KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt Den Haag
KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt Den Haag
KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt?

KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 575 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Net geweest in Karwei Den Haag, ik heb help gevraagd aan de balie voor iets die ik wil kopen en iedereen was bezig sommige niet met klanten allen in de winkel met opruimen hehe ik heb 12 minuten niemand komt weer gevraagd en een medewerker vrouw heel brutaal zégt als ik niet tevreden was ga dan naar andere winkel hehe!!! Vrouw als je zo praat tegen alle klanten straks heb je geen werken meer

Lees verder

1/5

Slecht 0 Had van tevoren op internet gekeken voor een behangafstomer.deze was alleen in de winkel verkrijgbaar.Eenmaal in deze winkel aangekomen gezocht naar een medewerker.toevallig kwam er eentje aanlopen.Vroeg aan deze mevrouw over deze stomer.mevrouw zei gelijk van ze verkopen dit niet maar verhuren het alleen. Ik verwees haar op me telefoon naar hun site waar je dus het artikel had en de verhuurversie.Vervolgens vraagt ze me naar voorraad van dit artikel.Ik dacht wow moet ik nu jou werk komen doen. Hier had ik dus niks aan ben toen naar de klantenservice gegaan. Heb weer me verhaal gedaan en gelijk naar hun website op me tel verwezen. Even was er volgens deze mevrouw het artikel alleen op de site beschikbaar terwijl er duidelijk stond alleen in de bouwmarkt. Vervolgens keek ze naar achter en zag de doos in een winkelwagen liggen deze was blijkbaar vandaag binnengekomen. De doos was ook nog eens aangebroken. Gaf dit aan ze zei doodleuk dat doen de klanten wel vaker om te kijken wat erin zit. Verder in de doos gekeken en zag eruit als het compleet was. Wel dit bij de kassa aangegeven en deze mevr heeft het wel genoteerd. Wel de laatste keer dat ik bij deze bouwmarkt kom met hun onvriendelijk en niet meedenkend personeel.

Lees verder

1/5

Review van artikelen wordt niet gepost op de website omdat ze niet aan voorwaarden voldoen die achteraf gemeld worden. Slechte zaak. Daarom hier de review: producten vaak veel duurder dan concurrenten zoals praxis.

Lees verder

1/5

Tijdens corona gewoon open.. er is doorgaans een lange rij voor de ingang naar niet bij de kassa.maatregelen worden netjes omgeroepen.

Lees verder

3/5

Personeel zijn niet klantvriendelijk zo onvriendelijk en echt niet service gericht🙄😡

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Den Haag-Haagse Markt, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 86 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258