KARWEI bouwmarkt Drachten Drachten

KARWEI bouwmarkt Drachten

Bij KARWEI bouwmarkt Drachten gelegen aan de Florijn 2 in Drachten kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Drachten is één van de 13 locaties in Drachten op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Drachten

Florijn 2 in Drachten

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Drachten in Drachten

In Drachten aan de Florijn 2 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Drachten. Bij KARWEI bouwmarkt Drachten kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort KARWEI bouwmarkt Drachten een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Karwei Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Drachten

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0512 520 115
Routebeschrijving
KARWEI bouwmarkt Drachten Drachten
KARWEI bouwmarkt Drachten Drachten
KARWEI bouwmarkt Drachten Drachten

Reviews

Wat zeggen anderen over KARWEI bouwmarkt Drachten?

KARWEI bouwmarkt Drachten wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 260 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Kijk uit. Als je hier iets koopt waar een plastic label met de prijs erop aan zit kan je het niet retourneren als je dat label niet meer hebt. Gisteren 2 metalen oogmoeren gekocht, maar maat 12 in plaats van 10. Dus ik wilde ze omruilen, maar volgens de meneer en mevrouw bij de service balie kunnen ze het dan niet meer terugnemen. Ik voel me opgelicht en rij nu naar een andere bouwmarkt om de juiste ringen te halen. Geen punt bij karwei. Stelletje boeven. Ik ben na het schrijven van deze review weer naar binnen gelopen om de namen te vragen omdat ik een klacht wil gaan indienen. De mevrouw noemt zichzelf Greta en de oudere mannelijke medewerker wil zijn naam niet geven. Ik vertel dat ik het heel raar vind dat ik niet kan ruilen omdat het prijskaartje er af is. Hij zegt dat ik met de verkeerde houding binnenkwam in eerste instantie. Wat krijgen we nou, mijn houding? Ik liep naar binnen, naar de servicebalie en vroeg of ik deze 2 ringen kon omruilen voor maat 10. Ik had de kassabon erbij. Pas toen dit geweigerd werd heb ik laten merken dat ik dat erg slechte service vond. Ik ben nog nooit zo geschoffeerd in een winkel. Ik ben hierna zelf ook onbeleefd geworden tegen die man, en dat is me nog nooit overkomen in een winkel. Knap gedaan! Een uur later: Ik hang nu hiervan te bekomen in de hangmat die ik heb opgehangen met oogmoeren maat 10 van ijzerhandel kluunder. Gelukkig is deze karwei niet de enige doe het zelf zaak in Drachten.

Lees verder

1/5

De bouwmarkt ligt op een rustig industrieterrein met ruim voldoende parkeerterrein en is snel vanuit zowel Drachten, als vanaf de N31 bereikbaar. De keuze is ruim en ook de minder hard lopende artikelen worden op voorraad gehouden.

Lees verder

5/5

Top producten kunnen halen

Lees verder

5/5

Mooie grote karwei met genoeg parkeerplaats en toilet aanwezig

Lees verder

5/5

Is een fijne winkel. Vooral qua mensen.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Drachten?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Drachten, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Drachten

Benieuwd naar andere locaties in Drachten waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Drachten zijn er nog 13 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Drachten
ALDI Drachten Supermarkt

ALDI

Ringweg 16-18

ALDI Drachten Supermarkt

ALDI

Leidijk 30

ALDI Drachten Supermarkt

ALDI

Markt 67