Karwei map

Karwei

8 · 496 recensies

De Dolfijn 5, Enkhuizen

Karwei
Karwei Karwei
Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei
Bekijk meer
Karwei

Over Karwei

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Aan de De Dolfijn 5 in het gebied 'Schepenwijk' in Enkhuizen ligt Karwei. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 496 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Karwei accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 11 locaties in Enkhuizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schepenwijk hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Karwei

Alle Karwei bouwmarkten

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Benieuwd naar andere Karwei bouwmarkten in Nederland? Karwei heeft in totaal 131 vestigingen waaronder deze in Enkhuizen (Schepenwijk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Karwei lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Karwei bouwmarkten
Karwei bouwmarkt Alkmaar
Karwei bouwmarkt Hoogerheide
Karwei
Karwei bouwmarkt Maastricht-Zuid
Karwei Bouwmarkt Mijdrecht
Karwei bouwmarkt Oisterwijk
Karwei bouwmarkt Barneveld
KARWEI
Karwei
Karwei bouwmarkt Vught
Karwei bouwmarkt Weesp
Karwei bouwmarkt Wijk bij Duurstede
Karwei bouwmarkt Barendrecht-Reijerwaard
Karwei bouwmarkt Gorinchem
Karwei
Karwei bouwmarkt Papendrecht
Karwei
Karwei bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide
City Guide

Wat te doen in Enkhuizen

Benieuwd wat je naast Karwei nog meer in of rondom Enkhuizen (Schepenwijk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schepenwijk.