Karwei bouwmarkt Huizen map

Karwei bouwmarkt Huizen

8.4 · 566 recensies

Warandebergstraat 45, Huizen

Karwei bouwmarkt Huizen
Karwei bouwmarkt Huizen Karwei bouwmarkt Huizen
Karwei bouwmarkt Huizen Karwei bouwmarkt Huizen
Karwei bouwmarkt Huizen

Over Karwei

Geen punt bij Karwei bouwmarkt Huizen! Karwei bouwmarkt Huizen is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei bouwmarkt Huizen klaar je de klus!

Aan de Warandebergstraat 45 in het gebied 'Industriewijk 't Plaveen' in Huizen ligt Karwei bouwmarkt Huizen. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 566 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Karwei bouwmarkt Huizen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 14 locaties in Huizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Industriewijk 't Plaveen hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Leo Muileboom
Google Maps Logo

Prima hulp door medewerkers gekregen nadat ik een bestelling geplaatst had voor cluck&collect maar waarbij 1 en ander mis ging

Leo Muileboom 2 maanden geleden
John Kramer
Google Maps Logo

Service in deze winkel is op zeer slecht niveau, bestelde artikelen worden terug gestuurd ( ondanks dat er is gemeld, het later op te halen) gaan de schouders omhoog "kunnen wij niets aan doen", maar een oplossing bieden kunnen en mogen ze ook niet, fijn bedrijf om voor te werken, als je een klant niet helpt die ruim van tevoren een bestelling plaatst, en betaald van ruim €.780,00 en duidelijk een ophaal datum afspreekt ZIJN de artikelen niet compleet aflevert. Schandalig, helaas waren wij niet de enige bij z.g. servicebalie met klachten. Ik ben bang dat dit bericht de service niet zal verbeteren, dit is beleid vanuit de directie en het personeel zal het een zorg zijn als het salaris maar binnen komt. Nooit meer KARWEI.

John Kramer 2 maanden geleden
Michelle Ponit
Google Maps Logo

Aanbiedingen zijn natuurlijk wel vaker misleidend, maar bij Karwei doen ze daar nog een schepje bovenop. Jammer. Verder hebben ze een redelijk assortiment.

Michelle Ponit 2 maanden geleden
AnneMarie Slokker
Google Maps Logo

Mooie producten en schone winkel. Soms aan de dure kant.

AnneMarie Slokker 2 maanden geleden
Elly de Vries
Google Maps Logo

Wat ik nodig had hadden ze ook.

Elly de Vries 3 maanden geleden
Karwei

Alle Karwei bouwmarkten

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Benieuwd naar andere Karwei bouwmarkten in Nederland? Karwei heeft in totaal 131 vestigingen waaronder deze in Huizen (Industriewijk 't Plaveen) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Karwei lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Karwei bouwmarkten
KARWEI bouwmarkt Amsterdam-Spaklerweg
Karwei bouwmarkt Broek op Langedijk
Karwei bouwmarkt Den Bosch-West
Karwei bouwmarkt Enkhuizen
Karwei bouwmarkt Joure
Karwei bouwmarkt Rijssen
KARWEI Boskoop
Karwei bouwmarkt Gorinchem
Karwei bouwmarkt Leiderdorp
Karwei bouwmarkt Steenwijk
Karwei bouwmarkt Surhuisterveen-Opende
Karwei bouwmarkt Vught
Karwei bouwmarkt Assen
Karwei bouwmarkt Berkel en Rodenrijs
Karwei bouwmarkt Leiderdorp
Karwei bouwmarkt Steenbergen
Karwei bouwmarkt Venlo-Tegelen
Karwei bouwmarkt Wolvega
City Guide

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Karwei bouwmarkt Huizen nog meer in of rondom Huizen (Industriewijk 't Plaveen) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Industriewijk 't Plaveen.