Karwei map

Karwei

8 · 603 recensies

Warandebergstraat 45, Huizen

Karwei
Karwei Karwei
Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei Karwei
Bekijk meer
Karwei

Over Karwei

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Aan de Warandebergstraat 45 in het gebied 'Industriewijk 't Plaveen' in Huizen ligt Karwei. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 603 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Karwei accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 14 locaties in Huizen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Industriewijk 't Plaveen hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Karwei

Alle Karwei bouwmarkten

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Benieuwd naar andere Karwei bouwmarkten in Nederland? Karwei heeft in totaal 131 vestigingen waaronder deze in Huizen (Industriewijk 't Plaveen) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Karwei lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Karwei bouwmarkten
Karwei bouwmarkt Alphen aan den Rijn
Karwei bouwmarkt Drachten
Karwei bouwmarkt Groningen-West
Karwei bouwmarkt Maastricht-Zuid
Karwei
Karwei
Karwei bouwmarkt Assen
Karwei bouwmarkt Goor
Karwei bouwmarkt Hoogerheide
Karwei bouwmarkt Leerdam
Karwei bouwmarkt Schagen
Karwei
Karwei bouwmarkt Aalten
Karwei bouwmarkt Apeldoorn-Noord
Karwei bouwmarkt Berkel en Rodenrijs
Karwei bouwmarkt Druten
Karwei bouwmarkt Hillegom
Karwei bouwmarkt Hoogeveen
City Guide

Wat te doen in Huizen

Benieuwd wat je naast Karwei nog meer in of rondom Huizen (Industriewijk 't Plaveen) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Industriewijk 't Plaveen.