KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout Noordwijkerhout

KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout

Bij KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout gelegen aan de Walserij 101 in Noordwijkerhout kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout is één van de 3 locaties in Noordwijkerhout op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout

Walserij 101 in Noordwijkerhout

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout in Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout aan de Walserij 101 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout. Bij KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Karwei Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Noordwijkerhout

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0252 343 131
Routebeschrijving
KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout Noordwijkerhout
KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout Noordwijkerhout
KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout Noordwijkerhout

Reviews

Wat zeggen anderen over KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout?

KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 510 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima vriendelijk alleen wel wat vaker lege schrappen, iedereen aan het klussen natuurlijk. Alleen staat er regelmatig op de verschillende planken uit het assortiment van het tuinhout geen streepjescode, waardoor er een medewerker weer naar toe moet lopen en inderdaad concludeert dat er geen streepjeacode bij staat. Dat is me al een paar keer overkomen, waardoor er een mokkende rij achter me ontstaat. De belangrijkste paden in de bouwmarkt staan vol met aanbiedingen waardoor het lastig is om 1,5 meter afstand te houden. Verder doen ze er alles aan om goed met Corona om te gaan. Ook leuk om steeds het vaste personeel te zien, je gaat daardoor de gezichten herkennen en dat zegt ook dat Karwei een goede werkgever is. Prima bouwmarkt ik kom er graag.

Lees verder

4/5

Fijne bouwmarkt.... Voelde rustig aan. Niet druk of chaotisch of sow, maar wel een groot en ruim assortiment. Niet heel veel parkeerplek voor de deur maar tot nu toe altijd een plekje gevonden zonder te hoeven zoeken. Prijzen zijn gelijk aan alle andere karwei bouwmarkten.

Lees verder

4/5

Samen met mijn zoon 10 zakken zand halen bij Karwei. Dat is veel te zwaar voor zo'n karretje zegt een mevrouw van Karwei. Als het doorzakt dan moet u dit karretje vergoeden zegt zij. Mooi niet dacht ik, het winkelwagentje is oud en verroest. Dit was niet zo'n klantvriendelijke opmerking in een drukke winkel. De volgende keer ga ik naar Hornbach, daar is men wel klantvriendelijk.

Lees verder

1/5

Goede aanwijzingen van het personeel, waardoor je snel klaar bent. Helemaal goed

Lees verder

5/5

Top zoals altijd

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Noordwijkerhout

Benieuwd naar andere locaties in Noordwijkerhout waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Noordwijkerhout zijn er nog 3 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Noordwijkerhout
Dirk van den Broek Noordwijkerhout Supermarkt

Dirk van den Broek

Dorpsringweg 2

KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout Noordwijkerhout Bouwmarkt
HEMA Noordwijkerhout Warenhuis

HEMA

Zeestraat 5a