KARWEI bouwmarkt Someren-Asten Someren

KARWEI bouwmarkt Someren-Asten

Bij KARWEI bouwmarkt Someren-Asten gelegen aan de Witvrouwenbergweg 11 in Someren kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

KARWEI bouwmarkt Someren-Asten is één van de 3 locaties in Someren op CardMapr.

KARWEI bouwmarkt Someren-Asten

Witvrouwenbergweg 11 in Someren

Betalen met creditcards bij KARWEI bouwmarkt Someren-Asten in Someren

In Someren aan de Witvrouwenbergweg 11 bevindt zich KARWEI bouwmarkt Someren-Asten. Bij KARWEI bouwmarkt Someren-Asten kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Bouwmarkt, scoort KARWEI bouwmarkt Someren-Asten een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Karwei Logo

Categorie

Bouwmarkt

Stad

Someren

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0493 520 300
Routebeschrijving
KARWEI bouwmarkt Someren-Asten Someren
KARWEI bouwmarkt Someren-Asten Someren
KARWEI bouwmarkt Someren-Asten Someren

Reviews

Wat zeggen anderen over KARWEI bouwmarkt Someren-Asten?

KARWEI bouwmarkt Someren-Asten wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 200 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima winkel

Lees verder

5/5

Goed personeel

Lees verder

4/5

Oke maar personeel is een drama....nou Hier een uitleg, bestel je een product bij een medewerker omdat het niet op voorraad is in de winkel.(dat kan natuurlijk ) Vervolgens bel ik een week later wanneer het product er is. Verteld medewerker dat ik een online reserveringsnummer moet doorgeven. Die heb ik nooit gekregen want een andere medewerkers heeft dat voor mij besteld. Dat kan niet volgens haar fat doen ze niet. Ja het is toch echt besteld door iemand van jullie. Later op naam gezocht ook niet toen op adres. Ja gelukkig het product duurt 5 a 10 werkdagen dus wordt ik volgende week gebeld als het er is. Vervolgens zijn we 18 dagen verder en bel ik in de avond of het product er is. Ja het is er ....zucht ik zou gebeld worden maar goed. Spreek dus af het morgenochtend op te halen. Kom ik in de winkel lopen er voor aan 4 mannen en 1 dame. En aan dame achter de balie vraag ik naar het product. Ze gaat zoeken in de ruimte erlangs doe ik kan zien vanuit de kassa. Ze zoekt en zoekt en inmiddels lopen de mannen verspreid door de zaak en is er nog een meneer aan de kassa aan het wachten. Er gaat een poosje voorbij en 1 van die mannen loopt voorbij en roept de dame dat ze kassa moet doen. En dat doet ze meteen. Dus meneer wordt geholpen en ik sta weer te wachten. (Nou had de dame ook kunnen aangeven dat ze mij al aan het helpen was.. ...maar Ze kwam wat verlegen over.) Dacht mischien is er toch iemand anders aan het helpen. Nee dus vervolgens vraagt ze weer aan mij wat ik kom halen en welke naam. Ik dacht dit is een verborgen camera grap of zo. Nee hoor ze gaat weer zoeken en eindelijk krijg ik het product. Dit is 1 voorbeeld zo heb ik er nog wel 2 over de verf afdeling . ......dus meneer de eigenaar Maar hier laat ik het bij. Zou toch vaker polsen op de werkvloer en bij klanten alvorens je mijn ervaring drama noemt. Tenslotte wordt ik gevraagd om mijn ervaring.

Lees verder

2/5

N waardeloze winkel En bovendien harstikke duur

Lees verder

1/5

Zeer behulpzaam!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij KARWEI bouwmarkt Someren-Asten?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KARWEI bouwmarkt Someren-Asten, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Someren

Benieuwd naar andere locaties in Someren waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Someren zijn er nog 3 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Someren
KARWEI bouwmarkt Someren-Asten Someren Bouwmarkt

KARWEI bouwmarkt Someren-Asten

Witvrouwenbergweg 11

Hans Anders Opticien Someren Someren Opticien
Pearle Opticiens Someren Someren Opticien

Pearle Opticiens Someren

Postelstraat 14