KARWEI bouwmarkt Weesp map

KARWEI bouwmarkt Weesp

7.8 · 379 recensies

Nijverheidslaan 1B, Weesp

KARWEI bouwmarkt Weesp
KARWEI bouwmarkt Weesp KARWEI bouwmarkt Weesp
KARWEI bouwmarkt Weesp KARWEI bouwmarkt Weesp
KARWEI bouwmarkt Weesp

Over Karwei

Geen punt bij KARWEI bouwmarkt Weesp! KARWEI bouwmarkt Weesp is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij KARWEI bouwmarkt Weesp klaar je de klus!

Aan de Nijverheidslaan 1B in het gebied 'Bedrijventerrein Nijverheidslaan' in Weesp ligt KARWEI bouwmarkt Weesp. Zoek je in de categorie bouwmarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 379 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, KARWEI bouwmarkt Weesp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 8 locaties in Weesp waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bedrijventerrein Nijverheidslaan hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

frans wijnand
Google Maps Logo

Mooie zaak, heb hier kunnen vinden wat ik nodig had voor het graf op begraafplaats landskroon wat er tegenover zit

frans wijnand 4 weken geleden
mark dokter
Google Maps Logo

Kleine dure meubelboulevard met treurige kwaliteit spullen Voor een bus purschuim of een doosje schroefjes wat net op is kun je hier prima even langsrijden als tijd belangrijker is dan geld. Voor de zaken waar kwaliteit ook meespeelt zoals hout of schuurpapier kun je beter doorrijden naar de bouwmaat, daar koop je voor een normale prijs wel fatsoenlijk spul. Zoals al in meer reviews gemeld: Tijd dat er een Hornbach komt.

mark dokter 1 maand geleden
Hans Hofstee
Google Maps Logo

Deze karwei heeft bijzonder vriendelijke en servicegerichte medewerkers. Je wordt op een persoonlijke manier geholpen waarbij wordt meegedacht. Bijzonder fijn zeker als je niet veel ervaring hebt met klussen.

Hans Hofstee 2 maanden geleden
Stephan Ninaber
Google Maps Logo

Altijd kan je er wel wat handigs halen, wel jammer dat vaak de voorraden niet kloppen.

Stephan Ninaber 3 maanden geleden
Chris T.
Google Maps Logo

Gebruik dit punt niet om je pakket te versturen! Het wordt in een kar gegooid die naast de ingangsdeur staat, en dieven kunnen zo in 2 seconden naar binnen lopen, een stel pakketten akken en naar buiten lopen. Verder is het een Karwei, met dat is van dezelfde keten als Gamma maar dan kleiner en nog duurder. Het wordt tijd dat er een Hornbach in de buurt komt.

Chris T. 5 maanden geleden
Karwei

Alle Karwei bouwmarkten

Geen punt bij Karwei! Karwei is dé bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Gordijnen, verf, verlichting en vloeren, bij Karwei klaar je de klus!

Benieuwd naar andere Karwei bouwmarkten in Nederland? Karwei heeft in totaal 131 vestigingen waaronder deze in Weesp (Bedrijventerrein Nijverheidslaan) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Karwei lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Karwei bouwmarkten
KARWEI bouwmarkt Breda-Oost
KARWEI bouwmarkt Delfgauw
KARWEI bouwmarkt Dordrecht
KARWEI bouwmarkt Eindhoven
KARWEI bouwmarkt Franeker
KARWEI bouwmarkt Weesp
KARWEI bouwmarkt Cuijk
KARWEI bouwmarkt Enschede
KARWEI bouwmarkt Hengelo
KARWEI bouwmarkt Hoogerheide
KARWEI bouwmarkt Leiderdorp
KARWEI bouwmarkt Numansdorp
KARWEI Bouwmarkt Dongen
KARWEI bouwmarkt Gouda
KARWEI bouwmarkt Groesbeek
KARWEI bouwmarkt Leusden
KARWEI bouwmarkt Noordwijkerhout
KARWEI bouwmarkt Rijssen
City Guide

Wat te doen in Weesp

Benieuwd wat je naast KARWEI bouwmarkt Weesp nog meer in of rondom Weesp (Bedrijventerrein Nijverheidslaan) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Bedrijventerrein Nijverheidslaan.