Ken Sushi map

Ken Sushi

10 · 445 recensies

Geldersekade 19, Amsterdam

Gesloten

Ken Sushi
Ken Sushi Ken Sushi
Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi Ken Sushi
Bekijk meer
Ken Sushi

Over deze locatie

Aan de Geldersekade 19 in het gebied 'Lastage' in Amsterdam ligt Ken Sushi. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 445 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Ken Sushi accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lastage hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Ken Sushi in Amsterdam verwelkomt gasten op verschillende dagen in de week. Van woensdag tot en met zaterdag kan er genoten worden van een diner, aangezien de deuren openen om 17:00 en de sluitingstijd is niet aangegeven. Belangrijk is om vooraf te controleren hoe laat ze precies sluiten. Op zondag opent Ken Sushi ook om 17:00, maar op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten. Zorg er dus voor dat een bezoek aan Ken Sushi gepland wordt op dagen dat ze open zijn.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Ken Sushi' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Ken Sushi. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Ken Sushi

Goed nieuws! Bij Ken Sushi in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.