KFC map

KFC

7 · 1060 recensies

Stormhoek 5, Zaandam

KFC
KFC KFC
KFC KFC
KFC

Over KFC

It's finger lickin' good! Wereldberoemde, perfect gekruide kip, dat vind je bij KFC. Liefhebbers van kip zijn hier aan het goede adres!

Aan de Stormhoek 5 in het gebied 'Zuiderhout' in Zaandam ligt KFC. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.060 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, KFC accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuiderhout hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

shooter
Google Maps Logo

30 minuten moeten wachten op mijn bestelling patat slap niet te eten burger was wel lekker de popcorn chicken was flauw kom hier nooit meer terug

shooter 3 weken geleden
Klaas Postma
Google Maps Logo

Niet mijn zaak... Versleten, rommelig, op sommige plekken echt vies en eten waar ik niet enthousiast van kan worden.

Klaas Postma 3 weken geleden
Bob Dekker
Google Maps Logo

Ruime parkeergelegenheid, toilet compleet uitgewoond en smerig. Spullen zijn goed, wachttijd, te lang, ook voor de drive

Bob Dekker 1 maand geleden
because i'm Batman
Google Maps Logo

Vorige keer super geholpen, en alles klopte. Maar meestal mist er iets bij het afhalen. Deze keer was het weer mis, en behoorlijk.boter was op de bucket gegooid, dus dat dreef eruit. Geen kaas, bacon en saus op de twisterwrap. Miste 1 mais, & ook geen zout zat erbij. Lijkt mij niet heel ingewikkeld, of het boeit ze gewoon niet. Beetje jammer.

because i'm Batman 1 maand geleden
Jeetinder Purwaha
Google Maps Logo

Heel slecht team. Weinig ervaring en sommige kunnen geen Nederlands spreken.

Jeetinder Purwaha 1 maand geleden
Remco Vels
Google Maps Logo

Het eten is natuurlijk prima. Daar is geen twijfel over. Het digitale zelfbestelbord is een beetje vaag. Ja het menu werkt net zoals bij de Mac. Alleen krijg je de mogelijkheid voor bezorgen aan tafel maar er zijn geen nummerbordjes. Ook doet het restaurant een beetje doods aan. Geen muziekje geen muziekclip te zien en ook het uitzicht is niet bijzonder. Maar nogmaals het eten is prima.

Remco Vels 2 maanden geleden
Erik Molenaar
Google Maps Logo

Deze KFC sla ik voortaan over. Kip(burger) was erg droog en te lang gebakken. Of de kip lag al heel lang gebakken in de bak.. Weggegooid na 1 hap.

Erik Molenaar 2 maanden geleden
Hans de Heer
Google Maps Logo

Lauw eten, personeel onvriendelijk. Misschien moeten jullie wat met de reviews doen KFC. Snap nu waarom het bij de Mac hiernaast wel druk is...

Hans de Heer 3 maanden geleden
Borislav Lekić
Google Maps Logo

Je kunt hier terecht voor lekkere kip gerechten, deze worden warm geleverd. Je kunt binnen ruim zitten alleen zijn de tafels en de vloer soms niet schoon genoeg waardoor je minder fijn eet.

Borislav Lekić 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij KFC

Goed nieuws! Bij KFC in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #9b2e33 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #9b2e33 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #9b2e33 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #7c2529 !important; }
KFC

Alle KFC fastfoodrestaurants

It's finger lickin' good! Wereldberoemde, perfect gekruide kip, dat vind je bij KFC. Liefhebbers van kip zijn hier aan het goede adres!

Benieuwd naar andere KFC fastfoodrestaurants in Nederland? KFC heeft in totaal 10 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Zuiderhout) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van KFC lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle KFC fastfoodrestaurants
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC Hengelo
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
KFC
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.