Koetshuis De Burcht map

Koetshuis De Burcht

8 · 619 recensies

Burgsteeg 13, Leiden

Open

Koetshuis De Burcht
Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht
Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht
Bekijk meer
Koetshuis De Burcht

Over deze locatie

Je hebt pas Leiden echt gezien als je bij de Burcht rondgekeken hebt. Gelukkig kan je daarna heerlijk eten bij Koetshuis de Burcht VOF

Aan de Burgsteeg 13 in het gebied 'Pancras-West' in Leiden ligt Koetshuis De Burcht. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 619 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Koetshuis De Burcht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 100 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pancras-West hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Koetshuis De Burcht

Goed nieuws! Bij Koetshuis De Burcht in Leiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.