Koetshuis De Burcht map

Koetshuis De Burcht

8.4 · 580 recensies

Burgsteeg 13, Leiden

Koetshuis De Burcht
Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht
Koetshuis De Burcht Koetshuis De Burcht
Koetshuis De Burcht

Over deze locatie

Je hebt pas Leiden echt gezien als je bij de Burcht rondgekeken hebt. Gelukkig kan je daarna heerlijk eten bij Koetshuis de Burcht VOF

Aan de Burgsteeg 13 in het gebied 'Pancras-West' in Leiden ligt Koetshuis De Burcht. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 580 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Koetshuis De Burcht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 90 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pancras-West hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

PurRoxy's LaPerm Cattery Amsterdam Netherlands
Google Maps Logo

Helaas een tegenvallende ervaring. We miste liefde en aandacht in de keuken voor het eten. Goedkope ingrediënten, liefdeloos samengesteld. Dat kan veeel beter. Niet voor herhaling vatbaar ondanks zeer vriendelijk personeel.

PurRoxy's LaPerm Cattery Amsterdam Netherlands 2 weken geleden
dennis kempff
Google Maps Logo

Leuke tent, niet mijn stijl maar volledig begrijpelijk als je het daar leuk vindt om wat te drinken.

dennis kempff 1 maand geleden
Michelle van Breugel
Google Maps Logo

Oude vergaderruimte zoals het hoort in het hartje van Leiden. Moderne vergadermogelijkheid. Uitstekende verrassende catering tijdens de lunch

Michelle van Breugel 2 maanden geleden
Marieke
Google Maps Logo

Ontvangst was zeer netjes. Ons tafeltje was gereseveerd en was (hoewel wij een kwartier te vroeg waren) ook echt klaar, schoon en voorzien van een bordje met onze naam erop. Het restaurant is sfeervol en houdt het midden tussen een bruin en een grand cafe. Het publiek loopt uiteen van studenten tot ouderen; er zaten ook toeristen. Toen we eenmaal zaten, werden we snel bediend: of we wilden beginnen met een drankje. Daarna pas werd ons de menukaart uitgereikt. Heel fijn. Men nam dus de tijd voor ons, ondanks dat het een drukke zaterdagavond was! Het bier-advies was ook bijzonder goed. Toen we plaatsnamen stond (naast ons) de deur naar het terras nog open. Deze werd zonder dat wij daar om vroegen keurig dichtgedaan door het personeel: heel erg fijn. Ze liepen dus nu om en wij zaten daardoor (bij het vallen van de avond) niet op de tocht. Heel netjes, dit kom je niet vaak tegen. Bediening was vlot, we hoefden ook niet lang te wachten op onze drankjes en gerechten. Klasse was dat de bediening heel gastvrij voor alle zekerheid ging checken op allergenen. Men hield ons ook goed in de gaten met het oog op wensen en of we nog iets wilden bestellen. Er waren veel verschillende personeelsleden die ons bedienden maar dit was totaal niet storend: ze waren allemaal even voorkomend en vriendelijk. De hoofdgerechten waren zeer smakelijk en het toetje was echt een aangename verrassing. We kwamen maar een nadeel tegen, namelijk het geringe aantal gerechten op de menukaart, waarbij geen uitleg stond wat het precies was. Er staan namelijk vooral veel exotische gerechten op die best onbekend zijn. De prijs verraste ons ook zeer positief, gezien de locatie en de kwaliteit van het eten en de bediening. Tip: parkeren doe je het beste bij de parkeergarage van de Hoogvliet. Vanaf daar is het restaurant (met schitterende locatie, aan de voet van de Burcht van Leiden) slechts 3 minuten lopen. Het is dat dit niet kan maar eigenlijk geven we dit restaurant 4,5 sterren.

Marieke 3 maanden geleden
Anton Van Dort
Google Maps Logo

5 jaar geleden was dit een nette tent. Maar tegenwoordig valt het tegen. Bediening op terras onder de maat (bijna overal in Leiden) en bij afrekenen wilde men alles dubbel aanslaan. Check goed de rekening voordat je betaalt.

Anton Van Dort 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Koetshuis De Burcht

Goed nieuws! Bij Koetshuis De Burcht in Leiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Leiden

Benieuwd wat je naast Koetshuis De Burcht nog meer in of rondom Leiden (Pancras-West) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Pancras-West.