Kruidvat map

Kruidvat

7.6 ยท 86 recensies

Gedempte Gracht 20, Zaandam

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Gedempte Gracht 20 in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 86 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 23 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

andries dekker
Google Maps Logo

Mooie zaak goed personeel

andries dekker 7 maanden geleden
Serhan N.
Google Maps Logo

werd dizzy toen ik liep in die winkel man zag alles wazig me ogen ging tranen vaka dan

Serhan N. 10 maanden geleden
B. Tjin
Google Maps Logo

Ja, het is wat chaotisch, nou en? Dit weet je van te voren. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen en bij de kassa werd ik er op gewezen dat ik punten in kon zetten voor korting. Wist ik niet and who doesn't love a nice discount? Voor zover ik vandaag heb kunnen zien, aardig personeel, niet al te druk en dat voor een zaterdag laat in de middag. *** Begreep dat ze vanaf 1 juni of 1 juli gaan verbouwen waardoor ze enige tijd dicht zullen zijn. ***

B. Tjin 11 maanden geleden
Jan Christiaanse
Google Maps Logo

Meerdere malen geweest, maar niet meer. Het personeel van deze winkel geeft de klant het gevoel dat het een enorme gunst is dat jij bij hun iets mag kopen. Klanten die hun ongeschreven regels overtreden worden streng terecht gewezen en de les gelezen. Tip: schuin tegenover zit een drogist waar ze klanten wel fatsoenlijk behandelen.

Jan Christiaanse 1 jaar geleden
Lorraine Koorndijk
Google Maps Logo

Openingstijden klopt geen reet van staat op maandag om 10 h dat ze geopend zelfs dat het gemiddeld redelijk druk is, olkom ik om 11h aan zijn ze gewoon dicht en openen pas om 12 h, ik ben ook niet de enige volop mensen die naar de winkel lopen vloeken en iets anders gaan doen.. Pas je tijden aan man ipv mn tijd te verspillen

Lorraine Koorndijk 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Russische buurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.