Kruidvat map

Kruidvat

7.8 · 55 recensies

Langeweide 103-105, Zaandam

Kruidvat
Kruidvat Kruidvat
Kruidvat

Over Kruidvat

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Aan de Langeweide 103-105 in het gebied 'Westerwatering' in Zaandam ligt Kruidvat. Zoek je in de categorie drogisterij een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 55 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kruidvat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Westerwatering hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Miranda 123
Google Maps Logo

Hele fijne winkel...superaardig personeel.... Ik rij graag een stukje verder om hier te winkelen. Ik vind dat ze wel een groter assortiment mogen krijgen.

Miranda 123 5 maanden geleden
ComBo
Google Maps Logo

Mijn winkel ervaring was slecht. Personeel weet er niks van qua aangeboden producten. En bij afrekenen omg. Zo traaag kletskoeken en werd maar drukker in de rij....

ComBo 1 jaar geleden
Alina Feller (Draw with Alina)
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel. Vind dat ze wel steeds minder producten hebben.

Alina Feller (Draw with Alina) 1 jaar geleden
M pieters
Google Maps Logo

Erg jammer dat je je pakje moet afhalen bij de winkel en dan de hele winkel door moet lopen met een leeg mandje ivm Corona afspraken dan je lege mandje inleveren en dan je pakje afhalen 🤦🏼‍♀️Hier moet toch een andere oplossing voor komen??? Je komt binnen bij de kassa dus is het toch handiger voor pakjes afhalen om dit bij een 2de kassa(die er is) te doen ?? Ik wilde deze ff kwijt omdat ik vind dat we elkaar niet onnodig moeten pesten in de Corona tijd laten we het leuk houden toch? Verder is het een fijne winkel wel wat klein mag van mij wel groter .

M pieters 1 jaar geleden
E M
Google Maps Logo

Prima winkel hoor. Maar kunnen de tijden Gewijzigd worden?? Ik werk in een verpleeghuis en moest me haasten om voor sluitingstijd te zijn. kwam ik gelukkig 16:55 uur aan Dacht alle tijd te hebben maar nee hoor... hoppaaa deur voor me neus dicht. Zegt verkoopster: ja morgen zijn we weer open, joehjoeh! ik snap dat in deze Corona tijden je niet lang open wilt zijn maar voor mensen die gewoon via internet jullie zoeken tot hoe laat je als winkel open bent vindt ik het wel zo netjes om dit dan ook online in te voeren en niet een alleen een papiertje voor je deur te plakken! bedankt!

E M 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kruidvat

Goed nieuws! Bij Kruidvat in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ad050e url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ad050e 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #8b040c !important; }
Kruidvat

Alle Kruidvat drogisterijen

Steeds verrassend altijd voordelig! Kruidvat is een voordeeldrogist met wekelijkse aanbiedingen op gebied van verzorging, gezondheid en seizoensartikelen.

Benieuwd naar andere Kruidvat drogisterijen in Nederland? Kruidvat heeft in totaal 857 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Westerwatering) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Kruidvat lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Kruidvat drogisterijen
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat Hilversum Hilversthof
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.