La Cubanita Zaandam map

La Cubanita Zaandam

8 · 661 recensies

Westzijde 50, Zaandam

La Cubanita Zaandam
La Cubanita Zaandam La Cubanita Zaandam
La Cubanita Zaandam La Cubanita Zaandam
La Cubanita Zaandam

Over La Cubanita

Aan de Westzijde 50 in het gebied 'Oud West' in Zaandam ligt La Cubanita Zaandam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 661 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, La Cubanita Zaandam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oud West hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Enrico
Google Maps Logo

Redelijk eten , vieze wc. Muffe lucht in de entree. Heb niet in de keuken durven kijken.

Enrico 2 weken geleden
Trixy
Google Maps Logo

Last minute via de website nog een plaatsje kunnen reserveren. Leuk concept, lekker eten! En gemakkelijk te bestellen via de Qr code! De lege borden werden continue weg gehaald. Super vriendelijke medewerkers!

Trixy 1 maand geleden
Wouter ten Elzen
Google Maps Logo

Was zeer teleurstellend, al met al 1 uur gezeten. Het eten dat we kregen was smaakloos of lauw/koud. Vooral de gamba's waren koud, taai en glazig. Helaas na meermaals aangegeven te hebben werd er niets mee gedaan. Wij komen hier in ieder geval nooit weer.

Wouter ten Elzen 1 maand geleden
Dane de Weger
Google Maps Logo

Prijs-kwaliteitverhouding is oké. Tapas en drinken worden vlot gereserveerd door het vriendelijke personeel. Aan te raden is een tafel in de serre te reserveren, dan heb je uitzicht op de Zaan.

Dane de Weger 1 maand geleden
sergio sergio
Google Maps Logo

Medewerkers mogen wel een cursus, hoe verberg ik mijn arrogantie, krijgen, Jezus Christus. Hoe verlies je klanten? Zo dus

sergio sergio 1 maand geleden
Thera Van der Hoop
Google Maps Logo

Er zat tot twee keer toe een haar in de gebrachte tapas.. Heel jammer 😢

Thera Van der Hoop 1 maand geleden
Jim Van Veen
Google Maps Logo

Zijn veel beter gewend . Ze konden het niet aan met het personeel wat ze hadden ging veel fout met het eten verkeerde bestellingen . Personeel was wel heel aardig

Jim Van Veen 2 maanden geleden
Michelle Warnaar
Google Maps Logo

Zit hier vandaag terwijl ik deze review schrijf, voor mijn verjaardag notabene. Het restaurant is bijna leeg en het personeel vind hun eigen eten bestellen ergens anders belangrijker dan hun klanten. Zitten gvd aan de bijna aan de bar & zitten al een half uur te wachten tot er iemand naar ons toe komt om de tafel af te ruimen & staat er niemand meer voor(achter de bar). Ben beter gewend van jullie & vindt dit heel jammer. Stond op het punt om weg te lopen.

Michelle Warnaar 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #c72026 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c72026 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c72026 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a01a1f !important; }
La Cubanita

Alle La Cubanita restaurants

Benieuwd naar andere La Cubanita restaurants in Nederland? La Cubanita heeft in totaal 32 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Oud West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van La Cubanita lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle La Cubanita restaurants
La Cubanita Leeuwarden
La Cubanita Nieuwegein
La Cubanita s-Hertogenbosch
La Cubanita Den Helder
La Cubanita Gorinchem
La Cubanita Heerhugowaard
La Cubanita Leiden
La Cubanita Apeldoorn
La Cubanita Arnhem
La Cubanita Zaandam
La Cubanita Haarlem
La Cubanita Zeist
La Cubanita Maastricht
La Cubanita Purmerend
La Cubanita s-Hertogenbosch
La Cubanita Sittard
La Cubanita Zeist
La Cubanita Harderwijk
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.