La Maison Amsterdam Amsterdam

La Maison Amsterdam

Bij La Maison Amsterdam gelegen aan de Rozengracht 215 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

La Maison Amsterdam

Rozengracht 215 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij La Maison Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Rozengracht 215 bevindt zich La Maison Amsterdam. Bij La Maison Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Verzorging scoort La Maison Amsterdam een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden La Maison Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van La Maison Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of La Maison Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Verzorging

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 330 3120
La Maison Amsterdam Amsterdam
La Maison Amsterdam Amsterdam
La Maison Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van La Maison Amsterdam?

La Maison Amsterdam krijgt een beoordeling van 9/10 gebasseerd op 154 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik kom al jaren bij La Maison en heb altijd een positieve ervaring gehad. De laatste keer dat ik er was had ik ook wederom een mega goede ervaring. Nico, Nicolas heeft me de laatste keer geverfd, en gestyled. Hij heeft een hele bijzondere energie en als je ervoor open staat kan hij je precies aanvoelen en lezen. Hij heeft precies gedaan wat ik wilde. Meestal wordt mijn haar style gefohnd alleen begreep hij hoe je krullend haar moest stylen (hij draagt het zelf ook krullend). Ik was enorm blij met het resultaat. Hij heeft me ook meteen geadviseerd hoe ik het moest stylen met welke producten om zijn "kunde" te evenaren. Het allerbelangrijkste vergeet ik haast te zeggen en dat was zijn MOST AMAZING hoofdmassage. Ik kreeg er echt kippenvel van. Echt een hele bijzondere kapper en "soul" Bisous.

Lees verder

5/5

Fantastische salon ervaring! De salon is mooi, open, straalt rust uit, is spik en span! Het personeel is zeer professioneel en heeft aandacht en tijd voor jou! Ze luisteren naar wat je wilt en geven je een goed en eerlijk advies. Hierdoor krijg je het kapsel/de kleur dat het beste bij je past. Wat jou mooier maakt en dat is wat iedereen wilt toch! Ik loop altijd blij de deur weer uit, met een fantastisch kapsel, een mooie kleur en een blij gevoel. Ik zal iedereen deze salon aanraden! Wanneer je van je haar houdt en van mensen die aandacht voor jou hebben, ga je naar La Maison Amsterdam! Brigitte bedankt dat je me altijd stralend de deur uit laat gaan! En wat een fantastisch team heb je op je heen! Het is altijd als een warm bad bij jullie in de salon. Fantastisch!

Lees verder

5/5

Ik kom al jaren bij deze mooie salon. Ik laat hier om de 4/5 maanden mijn haar knippen en ik zit al jaren in de stoel bij Lewis. Hij is niet alleen een ongelooflijke goede kapper maar ook een ontzettende goede stylist. Je betaald hier echt voor een vakmanschapservaring. Hij denkt graag mee en ontvangt mij altijd met warmte. Hij straalt rust uit en ik voel mij volledig ontspannen in zijn stoel. Ik ga altijd weg met prachtig geknipt haar en een heel fijn gevoel. Ik blijf ook met plezier en warmte terug komen.

Lees verder

5/5

Super goede kapper! Zeer vriendelijk personeel en weten goed hun vak te beoefenen. Super gastvrij, blijf zeker komen

Lees verder

5/5

La Maison is sinds het vertrek van 2 topkappers steeds minder professioneel geworden. Mijn allergrootste irritatie is dat ik voor EXACT dezelfde behandeling al 8 keer iets anders heb betaald, varierend van 80 tot - schrik niet - 480 Euro. Er staan vaste prijzen op de website maar het is klaarblijkelijk natte vinger werk gezien het feit dat ik altijd een ander bedrag moet betalen. Kapper Lewis maakt het helemaal bont, die smeert je allerlei onzinnige treatments aan zonder erbij te zeggen wat de meerprijs is. Zo asociaal. Hij smijt nog even met termen als ''revearsed balayage'' en hoppa, bijna 500 Euro armer. Verder praat deze beste man vooral over zichzelf, zijn hond, zijn oudere vriend en hun boot. I'm not interested dude! Gebruik je klanten alsjeblieft niet als therapeut. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat het resultaat best prima is, maar het zeker geen paar honderd euro kapsel. Een ander groot irritatiepunt is dat de meeste kappers daar Engels spreken. Als je belt krijg je een keuzemenu met de optie een Engels of Nederlands sprekende medewerker te spreken, maar er neemt altijd een Engelssprekende op. Heel irritant, moet je weer schakelen. Verder vraag ik expliciet om een Nederlandssprekende kapper, maar ik krijg meestal gewoon weer een Engelssprekende. Dat is gewoon heel onprettig als je duidelijk wil communiceren over je kapsel maar daarvoor onvoldoende de Engelse kappersterminologie beheerst. Tel daarbij op dat ze elke keer niet goed in het systeem zetten wat de kleurcodes zijn voor mijn haar, ik heb het gehad. Ik ga wel naar Tommyz Toko, stukken professioneler en gewoon duidelijk wat je betaalt. Geen addiotionele kosten voor onzingoedjes die ze stiekem in je haar plempen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij La Maison Amsterdam

Goed nieuws! Bij La Maison Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast La Maison Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556